Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
937
4

Андрій ПОЛУНІН: «Довбика справедливо багато критикують за гру в збірній»

Експерт висловився про українського форварда

Андрій ПОЛУНІН: «Довбика справедливо багато критикують за гру в збірній»
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

Колишній гравець національної збірної України Андрій Полунін оцінив виступи нападника Артема Довбика в жовтневих матчах за національну команду.

«Довбика багато критикують за гру в збірній. Мабуть, справедливо. Але ж ми не знаємо, яке завдання ставить перед ним тренерський штаб, як відкриватися, як діяти за стандартних положень? Хоча те, що партнери погано з Артемом взаємодіють – факт. Ось чому в тому, що Довбик рідко загрожує воротам суперників, чимала провина, перш за все, наших півзахисників», – сказав Полунін.

Збірна України провела чотири матчі, набрала чотири очки і посідає останнє місце в турнірній таблиці квартету B1 Ліги націй.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Даже уволенный Де Росси знал какого плана игрок Довбик. Не его вина, что в сборной не умеют использовать форвардов.
potemkin78
всё зависит от полузащиты, есть пасы - есть голы, нет пасов - нет голов. а так у нас в полузащите скорее ударят по вовротам чем отдадут пас
antt
Один форвард в збірній в іграх. І то жоден не грає - в тому то проблема. Які ще цілі можуть ставити. Доповнювати півзахист, який там досить численний, коли всі наполягають на тому, що він форвард що собі голи не може організувати, не те що грати в ролі креативного півзахисника. Вчора власне цьому твердженню знайшлося підтвердження. Пенальті заробили чеські і українські захисники. Довбик виконав. От гол шведам на Євро 2021 -  це було щось. Форвард світового рівня щось би організовував кожен другий матч, навіть при нульовій команді. Теж саме і про півзахисника світового рівня. Якщо говорити про захист - там один нічого не вирішує, навіть двоє чи троє. Бо гравець високого рівня і навіть вище середнього, зробить те, що нашим якраз не дуже вдається, знайти слабину в захисті і діях воротаря.
apepa
За сборную за честь страны надо больше выкладывацца чем это делает Довбик.