Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
2378
10

Олег ФЕДОРЧУК: «Калюжний – це «Жигулі», а Бражко – Mercedes»

Експерт розкритикував дебютанта «синьо-жовтих»

Олег ФЕДОРЧУК: «Калюжний – це «Жигулі», а Бражко – Mercedes»
Getty Images/Global Images Ukraine. Іван Калюжний

Відомий фахівець Олег Федорчук прокоментував дебют півзахисника «Олександрії» Івана Калюжного за збірну України в матчах Ліги націй із Грузією (1:0) і Чехією (1:1).

«Калюжний «Лев матчу»? За що? Він і першу гру зіграв слабко. Просто від нього чекали провалу, а він не провалився – і всі вже раді. Очікування вболівальників щодо рівня його гри були занижені від початку».

«У матчі з Чехією він програвав позицію, йому не вистачало швидкості, на атаку він взагалі не грав. Якщо звернутися до порівняння, то можна сказати, що Калюжний – це «Жигулі», а Бражко – Mercedes. Калюжний лише заважає супернику грати, а Бражко навіть на атаку якісно грає».

«Симпатії вболівальників до Івана я розумію: хлопець виходить і віддає всього себе на полі, але треба дивитися і на гру. На мою думку, Степаненко з чехами зіграв навіть краще за Калюжного. Тарас протягом 40 хвилин взагалі був найкращим на полі. Але люди п'ють пиво і слухають коментаторів», – сказав Федорчук.

Наразі українська збірна з 4 очками замикає турнірну таблицю у своїй групі Ліги націй.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
123455432
Як раз це ,,Жигулі" те що нашій збірній і потрібно. Щось усі Мерседес грали, але 2 матчі програли, зараз же результати покращились
D1927K
Хай краще 11 мотивованих "жигулів", як Калюжний, ніж 11 таких самих "жигулів", тільки які думають, що вони "мерседеси"
INMSpace
Я також вважаю, що гра Калюжного у дебютному матчі була вдалою, але не феєричною. Вже у наступному матчі виглядав гірше. Але назвати  Бражка, від якого м'яч відскакує, як від паркана... )
apepa
Сколько суркис заплатил федорчуку чтобы тот нес подобную чушь??
VVO
Міркування ще одного тренера невдахи, який нічого не зміг добитись проте краще за всіх знає як і кому потрібно грати. Якщо використовувати подібні аналогії з машинами то ліпше цей "Жигуль" мовчав би.
Nick.Grabowski
Мудрик = Феррарі, Довбик = Ламборгіні, Судаков = Порше, Бражко = Мерседес, Забарний = Рейндж Ровер
Припустимо, що це так...але тут виникає питання, а чому ці всі крутезні футболісти вчисту програють Албанії та грають 2им номером з Грузією... як так?
Як так, що в ДК грають мінімум десь 5-6 Мерседесів... а вони програють без шансів Хоффенхайму, який займає 15-16 місце в Бундеслізі?
MaximusOne
Останні матчі за Динамо Бражко чисто фізично не встигав за суперниками, цілий час провали в центрі поля були, я не кажу що Калюжний супер гравець, але не варто переоцінювати Бражка.
BVE
Хоч хтось адекватно оцінив гру цього зовсім посереднього хлопця.