Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 13:26
1214
1

Олег ФЕДОРЧУК: «Здається, Реброва влаштовувала і нічия»

Експерт висловився про матч «синьо-жовтих» з Чехією

| Оновлено 15 жовтня 2024, 13:26
1214
1
Олег ФЕДОРЧУК: «Здається, Реброва влаштовувала і нічия»
Getty Images/Global Images Ukraine

У поєдинку четвертого туру Ліги націй збірна України зіграла внічию з Чехією. Відомий фахівець Олег Федорчук підбив підсумки цієї зустрічі.

«Ми навіть не спробували ризикнути. Здається, що Реброва влаштовувала і нічия. Хоча, що нам цей один бал? Можливо, завдання на Лігу націй не підвищитися в класі, а залишитися в дивізіоні В? Якщо ви хочете перемогти, навіщо знімати Довбика і замість нього випускати Яремчука?»

«Ми ж під час роботи Реброва вже грали у два нападники – це приносило свої плоди. І при цьому у нас у складі чистий опорник Калюжний і Криськів, який грає в захист.

Говоримо про контроль м'яча, тренерів-іспанців, після чого граємо другим номером із Грузією і програємо у володінні Чехії...» – сказав Федорчук.

Збірна України провела чотири матчі, набрала чотири очки і посідає останнє місце в турнірній таблиці квартету B1 Ліги націй.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Слово в слово мої думки. Після ганебного першого тайму виключив телевізор - не було сил дивитися на бездумну метушню на полі нашої збірної на фоні організованої гри чехів. Помітивши зміну в рахунку, включив знову, сподіваючись побачити щось більш осмислене. Замість цього побачив соло Яремчука, який не може обробити м`яча і вийшов на допомогу чехам, Мудрика, який після одного вдалого прориву флангом в першому таймі відчув себе Мессі і після цього ліз і ліз напролом, псуючи усі атаки збірної, Зубкова, який з правого флангу робив те ж саме без жодної вдалої спроби дриблінгу...
Пане Ребров, ви надто затримались на своїй посаді. Як мінімум зайвих півроку.