Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 12:52
831
9

«Награли на перемогу». Степаненко – про матч із Чехією в Лізі націй

Хавбек оцінив поєдинок 4-го туру євротурніру

| Оновлено 15 жовтня 2024, 12:52
831
9
«Награли на перемогу». Степаненко – про матч із Чехією в Лізі націй
Getty Images/Global Images Ukraine. Тарас Степаненко

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко дав оцінку поєдинку з командою Чехії (1:1) у 4-му турі Ліги націй, а також розповів про свій стан після пошкодження.

«Мені лікарі говорили, що потрібно 2-3 тижні [для відновлення]. Я був готовий зіграти з Грузією, але дякую Сергію Станіславовичу [Реброву] - він сказав, що здоров'я важливіше і дав мені відпочинок, щоб я готувався вже на Чехію. У принципі, сьогодні було все нормально, грав на повну. Але наприкінці вже було важкувато – багато пропустив.

Як матч із чехами? Ми розуміли, що Чехія - дуже інтенсивна команда. Вони намагаються пресингувати, не давати грати в комбінаційний футбол. Вони, в принципі, всі матчі так грали. До того ж стандарти, аути дуже небезпечні. Вважаю, що в якійсь частині матчу ми підсіли. Дали їм можливість грати в їхній футбол, у них багато чого виходило. Вони забили гол. Один в один такий самий, як і коли ми грали в Празі. Хоча до цього розбирали ці моменти. А так я думаю, що і кінцівку першого тайму, і другий тайм, і забили м'яч, і були моменти... Можна сказати, що награли на перемогу», – розповів Степаненко.

Раніше Артем Мілевський оцінив Івана Калюжного як заміну Степаненку в збірній України.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D1927K
Та не награли ми на перемогу. В нас нічия на випадково вийшла.
ПУМА
Для кого вони ці казки завжди розказують? Матч же не закритий був, всі його бачили. Всі бачили як автор слів про "награли на перемогу" розчинився на полі майже після стартового свистка. Бачили тренера, який сам себе обіймав стоячи як пам'ятник 90 хвилин оживший тільки на момент забитого пенальті. Не бачили тільки тактики на гру і стратегії тренера. Ребров, звільни місце для ТРЕНЕРА, відомих облич нам і так вистачає в багатьох сферах нашого життя, дай місце професіоналу!
Saar
"Награли на перемогу". Ну, якби правила були такі, що в кінці матчу давали перемогу тому, хто створив найбільше моментів, а не більше забив, то тоді мрії цього фантазера збулись би🤣🤣🤣. До того ж , ми відігравались, та ще й з пенальті. Яка перемога!?? Тут за нічию дякувати фарту потрібно! Награли вони.. 
Fitness.sports
Развеселил.
nick07
якби награли то і рахунок був би відповідний
u6464u
якщо він таке сказав , то у хлопця щось з мізками не те, явно завищена самооцінка ,мабуть від цього  страждає вся збірна, зірки))) мать їх таку.
vbrjkf
Награли на перемогу?! В "буру" чи в "очко"? Який капітан, така і команда!  Да, ще тренера забув...