Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2024, 07:29
202
0

ШИЩЕНКО: «Дуже насичено працюємо. Тиждень готуватимемося до Динамо»

Наставник Оболоні розповів про контрольний матч проти Зорі

| Оновлено 15 жовтня 2024, 07:29
202
0
ШИЩЕНКО: «Дуже насичено працюємо. Тиждень готуватимемося до Динамо»
ФК Оболонь. Сергій Шищенко

Головний тренер київської команди Оболонь Сергій Шищенко відповів на запитання після контрольного матчу проти луганської Зорі (2:2).

– Поділіться, будь ласка, враженнями від гри?

– Це був хороший спаринг, інтенсивна гра. Ми грали чотири тайми по 30 хвилин різними складами, щоб хлопці мали можливість зіграти по 60 хвилин. Я дуже задоволений спарингом, тим, як ми грали в обороні, нашою взаємодією. Звичайно, ми вели в рахунку 2:0, але в підсумку зіграли внічию 2:2. Це, певно, проблема, але, якщо оцінювати весь матч, то ми провели його дуже добре. Були помилки, але я задоволений ставленням, грою та результатом. Сьогодні залучили багато гравців, у тому числі молодь з U-19.

– Як оцінюєте гру молодих гравців?

– Хлопці з U-19 дуже добре провели матч. Я бачив як вони тренуються, я бачив їхнє ставлення, мені дуже імпонують ці гравці. Є ще гравці U-19, які мені дуже подобаються, їх теж будемо залучати до тренувань, до ігор. Ще буде одна пауза на збірні, будемо залучати різних гравців з U-19. Дуже сподобалося їхнє ставлення спарингу, як вони грали. Звісно, є помилки, але хлопці молоді, їм є куди прогресувати.

– Цього тижня команда тренувалася у дворазовому режимі. Розкажіть, як команда тренується під час цієї міжнародної паузи в чемпіонаті?

– В нас були два дні дворазового режиму, ми працювали і на силу, і фізичні вправи в нас були, і на тактику.

Дуже хороший тиждень був у підготовці до Динамо. Зараз ми відновлюємося і будемо вже тиждень готуватися до Динамо. Сподобалося, як хлопці працювали, як ми провели цей тиждень такий насичений, тому я задоволений цією паузою, як ми готуємося до гри з Динамо.

– Перед грою з Динамо, це ж київське дербі, дуже принциповий, важливий поєдинок. Як будете налаштовувати команду, вже встигли проаналізувати можливості суперника?

– Нічого нового не буде в плані налаштування, ми всі розуміємо, що це київське дербі. Зараз для нас кожен поєдинок важливий, тому я якось налаштовувати на Динамо, я не бачу сенсу, тому що хлопці розуміють, що кожен матч нам треба грати на перемогу, нам треба рухатися вперед, щоб покращити свою гру, покращити дії команди й, звісно, перемагати.

Так, буде непросто і важко з Динамо, але ми будемо грати, ми будемо демонструвати чудовий дисциплінований футбол, який, я вважаю, нам може принести перемогу.

– Що вдалося зробити за місяць перебування на чолі Оболоні?

– Дуже задоволений не своєю роботою, а роботою команди і тренерського штабу всіх, тому що ми дуже насичено працюємо. Я дуже задоволений відношенням команди, я це вже казав, гравців – до моїх вимог.

Дуже задоволений прогресом команди, який є, тому що за місяць, я вже казав на флеш-інтерв’ю після гри, що за місяць ми зробили стільки роботи, стільки теоретичних занять для того, щоб покращити гру. Я дуже задоволений, як хлопці ставляться, як вони реагують на ці вимоги. Я дуже задоволений діями гравців в кожній грі.

Є помилки, звісно, вони будуть, але як прогресувала команда за цей місяць, мені дуже подобається.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – Чехія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Футбол | 14 жовтня 2024, 19:05 41
Україна – Чехія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Закріпити розпочате у попередньому поєдинку

«Тільки мій чоловік може». Дружина Луніна повідомила про особливість Андрія
Футбол | 15 жовтня 2024, 08:44 1
«Тільки мій чоловік може». Дружина Луніна повідомила про особливість Андрія

Анастасія опублікувала пост, присвячений голкіперу «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.