Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 03:20
56
0

Шотландія – Португалія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 15 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 15 жовтня 2024, 03:20
56
0
Шотландія – Португалія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

15 жовтня на Хемпден Парк пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Шотландії зустрінеться зі збірною Португалії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Шотландія

Команда після тривалого застою змогла досягти кілька яскравих успіхів. Вона взяла участь на двох поспіль Євро, причому минулого року кваліфікацію виграли на пару з Іспанією з комфортним відривом від зіркової Норвегії. Та й у Лізі Націй у минулому циклі вдалося виграти групу, піднявшись до елітного дивізіону. Але тільки на самих чемпіонатах, що цього літа, що на Євро-2020, обмежувалися однією нічиєю при парі поразок, абсолютно не претендуючи на вихід у плей-оф. Та й восени тартанові, хай і з боями, програвали – у вересні були 2:3 вдома з поляками та 1:2 на виїзді з португальцями. Цього місяця в Хорватії навіть вдалося відкрити рахунок, але відразу ж отримали у відповідь, а потім і зовсім безвільно програли 1:2.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Португалія

Збірна перед початком минулого циклу змінила наставника. Багаторічного тренера Фернанду Сантуша змінив Роберто Мартінес, що до цього працював у Бельгії. Але якщо в 2023 році обрані виявили стовідсотковий результат, вигравши всі десять матчів, то вже насправді Євро були не такі оптимістичні результати. Достроково вийшовши до плей-оф після пари перемог, вони лише по пенальті вибили Словенію. Спробувати провернути такий самий фокус із французами обернулося невдачею - цього разу героєм став Меньян. У Лізі Націй Роналду та компанія стартували комфортно: у вересні вдома з ідентичним рахунком 2:1 обігравали і Хорватію, і Шотландію. У жовтні на полі Польщі вдалося досить комфортно перемогти - підсумковий рахунок досяг 3:1 на користь гостей.

Статистика особистих зустрічей

Спочатку спостерігалася рівність з чергуванням перемог, але вже в семи крайніх поєдинках обрані не програють і перемагають вже чотири рази поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що тартанові навіть удома щось покажуть. Роналду і компанія вище за клас, і доб'ються нової перемоги (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
Шотландія
15 жовтня 2024 -
21:45
Португалія
Перемога Португалії 1.61 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.