Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 02:41
47
0

Польща – Хорватія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 15 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 15 жовтня 2024, 02:41
47
0
Польща – Хорватія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25
Getty Images/Global Images Ukraine. Златко Далич

15 жовтня на «Народовий» пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Польщі зустрінеться зі збірною Хорватії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Польща

Команда пробивалася на останні великі турніри, але тільки для того, щоб там слабко себе проявити. Більше того, якщо на чемпіонаті світу кадра, за всіх проблем, виходила у плей-оф, то на Євро все було вирішено вже після перших турів, з поразками від нідерландців та австрійців. У результаті Левандовськи і компанія обмежилися лише нічиєю в 3-му турі з Францією, і примітно, що після такого Пробеж зберіг тренерську посаду. Але виправдав довіру, розпочавши новий розіграш Ліги Націй із 3:2 у Шотландії. Ось тільки потім поступилися якраз хорватам. У жовтні з головним фаворитом квартету, Португалією, на цьому ж стадіоні у Варшаві, по суті, без шансів поступилися 1:3.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Хорватія

Збірна за Златко Даліча пережила піковий відрізок своєї яскравої, хай і досить короткої поки що історії. З цим наставником картаті взяли рекордне друге (у 2018-му) та третє місце (у 2022-му) на чемпіонатах світу. А влітку минулого року лише у серії пенальті вирішального поєдинку програли Іспанії фінал Ліги Націй. Але у Німеччині був провал, з невиходом взагалі у плей-оф. Хоча двічі не вистачило трохи: і з Албанією, і з Італією Модрич і компанія вели в рахунку, але пропускали перед фінальним свистком. Понад те, Ліга Націй теж починалася з поразки, нехай і на полі фаворита, Португалії. Добре, що нев'янучий Лука зміг забити з поляками, принісши перемогу вдома. У жовтні, приймаючи Шотландію, впоралися, навіть пропустивши першими - одразу відповіли своїм голом, а після перерви оформили підсумкові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

З чотирьох очних поєдинків поляки виграли лише перший матч, але програли обидва останніх.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гостей, але, по суті, тут борються хіба що за репутацію - можна зіграти яскраво, радуючи глядачів футболом з акцентом на футбол, і з підсумковими обидві команди заб'ють (коефіцієнт - 1,81).

Прогноз Sport.ua
Польща
15 жовтня 2024 -
21:45
Хорватія
Обидві команди заб'ють 1.81 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.