Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 жовтня 2024, 02:11
31
0

Іспанія – Сербія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 15 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 15 жовтня 2024, 02:11
31
0
Іспанія – Сербія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25
Getty Images/Global Images Ukraine

15 жовтня на «Нуево Арканель» пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Іспанії зустрінеться зі збірною Сербії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Іспанія

Команда цілком по праву може вважати себе найсильнішою як мінімум у Європі. За де ла Фуенте вона за рік з хвостиком зібрала обидва континентальні трофеї. Спочатку, 2023-го року, перемогли у Лізі Націй, де у фіналі по пенальті обіграли Хорватію. І в чомусь знаково, що на Євро в Німеччині все починалося з 3:0 проти тих же картатих. А в результаті вдалося пройти весь шлях без осічок - тільки з німцями перемога була оформлена в екстра-таймі, решту обігравали в основний час, як і Англію у фіналі. Але восени чемпіони в Лізі Націй починали лише з нульової нічиєї якраз із Сербією на виїзді, щоправда, потім розгромили 4:1 Швейцарію. Вже в жовтні з Данією здобули важливу перемогу - гол Субіменді на 79-й хвилині залишився єдиним. У результаті тренер відпустив у клуб Ламіна – планує перемогти малою кров'ю?

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Сербія

Збірна ще грає під керівництвом Драгана Стойковича. Так, на Євро була невдача (пара нічиїх при поразці з Англією та невихід із групи), а до цього команда провалювалася в Катарі на мундіалі. Але при цьому Піксі до цього двічі вдало проходили кваліфікацію, та й у Лізі Націй у минулому циклі виграли свою групу, піднявшись у дивізіон А. Та й восени розпочали з 0:0 проти фурії рохи, що точно було добрим результатом. Але за кілька днів була безваріантна поразка: у Данії поступилися 0:2. Нинішній збір, на який не покликали низку лідерів на чолі з Мілінковичем-Савичем, розпочинався з прийому Швейцарії – і впевненої перемоги 2:0.

Статистика особистих зустрічей

До вересневої нічиєї іспанці грали із сербами (не Югославією) лише одного разу, у товариському поєдинку 2012-го року – і тоді виграли 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у другий успіх поспіль сербів, що виклалися минулого тижня. Ставимо, що чемпіон Європи на класі виграє за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 2,03).

Прогноз Sport.ua
Іспанія
15 жовтня 2024 -
21:45
Сербія
Фора Іспанії (-1.5) 2.03 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.