Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
2506
13

Легенда Динамо: «У збірній України потрібно будувати гру довкола Мудрика»

Буряк оцінив гру вінгера збірної України

Легенда Динамо: «У збірній України потрібно будувати гру довкола Мудрика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Екс-гравець та наставник «Динамо» Київ Леонід Буряк вважає, що у збірній України можна будувати гру навколо якостей хавбека «Челсі» Михайла Мудрика.

«Я думаю, що у збірної України виконавська майстерність трішки вища, ніж у Чехії. Адже багатьох основних футболістів, які грають у її складі, з різних причин не буде у сьогоднішній грі – зокрема, Зінченка, Ярмоленка, Маліновського. Вони, як і ще кілька гравців, за рівнем вище. Та є у нас футболіст, який дуже добре грає у контратаку – це Мудрик. Який він гравець і як він грає, всі добре знають. Як на мене, це один зі знакових і талановитих футболістів України нинішнього часу. Я вважаю, що навколо нього потрібно будувати гру, адже швидкість – це така річ, яка зараз у футболі дуже актуальна».

«І як би надійно наші суперники не оборонялись, Мудрик може створити небезпеку. Він це вміє робити, коли забігає до чужого штрафного майданчика, забиває. І я так говорю не тому, що він забив переможний м’яч Грузії, а тому, що не у всіх футболістів так виходить: прийти у футбол – і вже з першого дотику до м’яча стати зіркою».

«Хоча з нього зірку роблять. Я думаю, Мудрик – один з найталановитіших футболістів за останній час у нашій країні», – сказав Буряк.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначено найкращого боксера в історії. Мейвезер – 4-й. Чи є українець?
Бокс | 14 жовтня 2024, 07:25 9
Визначено найкращого боксера в історії. Мейвезер – 4-й. Чи є українець?

Визнання від порталу GiveMeSport отримав Мухаммед Алі

Ребров назвав стартовий склад збірної України на матч проти Чехії
Футбол | 14 жовтня 2024, 20:30 103
Ребров назвав стартовий склад збірної України на матч проти Чехії

Поєдинок 4-го туру Ліги націй 2024/25 відбудеться 14 жовтня у Вроцлаві та розпочнеться о 21:45

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavlo Sydorenko
Игру можно строить вокруг того игрока, который почти каждый раз делает разницу. Типа Месси, Роналду и т.д. Про Мудрика этого сказать нельзя. У него в среднем за карьеру примерно 1 гол за 6 матчей.
Falko
Старість не радість, Леоніде Йосиповичу. Як навколо Мудрика взагалі можна будувати гру, якщо він не розуміє гру? Практично всі його успішні дії або індивідуальні: отримав м'яч, рвонув, утік, пальнув або віддав під удар (останнє вже вища математика), або, максимум, обігратися у стіночку. Із Судаковим ;) Все. В жодних багатоходівках Міша ефективної участі не бере. Так, його скіли теж можуть стати у пригоді, але це точно не про "будувати гру навколо".
didora
Буряк по старості меле що попало, щоб посвітитися у Інтернеті. Хіба не видно що він ніяк не заграє у Челсі. Не можу зрозуміти як його втюхали у такий клуб як Челсі і за такі гроші!!! Це ж не даром взяли. А Буряк каже треба будувати гру навколо пенька. Треба виходити на поле і грати. А не пішки ходити по полю та катати м'яча у поперек поля. Хай подивиться як люди грають. Сьогодні албанці якщо жахнуть грузинів, то ми без виграшу у чехів будемо в жопі. Оце і весь х..... до копійки!!!
OKs100
Лучше строить игру вокруг Калюжного
VovanSidorovi4
А где же хейтеры
easterly
Цікаво - буряк під чим був коли цю хню видав?
COBA
При всій повазі до Леоніда Йосиповича. Інколи краще промовчати, аніж говорити. Китайська народна мудрість)
Nick.Grabowski
Може Буряка в ДК повернути головним тренером замість Шовковського? А потім Мудрика запросити?
TolsTIyELF
Мудрик великолепен, ему просто нужно перейти в нормальний чемпионат. Испания ему больше всего подходит, он чисто испанский игрок.