Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
109
0

Голландський ас зірвав куш у турнірі з PLO

Рональд Кейзер обіграв легенду покеру і забрав подвійний приз

Голландський ас зірвав куш у турнірі з PLO
Cardplayer

Світ покеру зазнає значних змін. Раніше виграш у турнірі з вибуванням приносив основний приз, а баунті за вибивання гравців сприймалися як бонус. Але сьогодні, з появою турнірів із загадковими баунті та прогресивними нокаутами, ситуація змінилася.

Яскравим прикладом став тріумф Рональда Кейзера у турнірі з пот-ліміт омахи з прогресивним баунті на PGT PLO Series 2024. Голландець отримав $80,275 з основного призового фонду і ще $80,000 у вигляді баунті, довівши свій загальний виграш до $160,275.

Це вже третій успіх Кейзера на серії. Раніше він посів третє місце у турнірі з бай-іном $7,600 і десяте в події з бай-іном $10,100. Його загальний виграш на серії досяг $166,200, а також 246 очок рейтингу PGT, що дозволило йому піднятися на друге місце у загальному заліку серії.

Кейзер, володар браслета WSOP з Роттердама, має майже $2,1 млн призових за кар'єру. Примітно, що його найбільший виграш становив $475,033 за перемогу на WSOP 2018 у PLO з бай-іном $3,000.

Цього разу Кейзер обіграв 139 суперників. У фінал пройшло 20 гравців, але лише шестеро дісталися другого дня в студії PokerGO в казино ARIA. Лідером за фішками був Бруно Фурт, на другому місці – Джош Ар’є, а Кейзер починав день із передостаннім стеком.

Рональд Кейзер вибив Блейка Хенсона, а згодом Ар’є усунув Бена Лемба і Бруно Фурта, що залишило двох гравців у хедз-апі. Починаючи з великим відставанням, Кейзер зумів здобути перемогу, зібравши колесо і обійшовши Ар’є, який отримав $80,275 і $31,000 баунті. Ця перемога ще раз підтвердила статус Кейзера як справжнього майстра PLO.

покер
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.