Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 13 жовтня 2024, 18:31
671
0

«Переможний склад не міняють». Ексзахисник збірної – про матч із чехами

Хома вважає, що гра буде рівною та закінчиться нічиєю

| Оновлено 13 жовтня 2024, 18:31
671
0
«Переможний склад не міняють». Ексзахисник збірної – про матч із чехами
Футбол24. Ярослав Хома

Колишній гравець національної збірної України Ярослав Хома ексклюзивно для Sport.ua поділився своїм очікуваннями від поєдинку четвертого туру Ліги націй з футболу між підопічними Сергія Реброва та чехами, який відбудеться 14 жовтня в польському Вроцлаві:

«Українська збірна лише з третьої спроби відсвяткувала першу вікторію в Лізі націй поточного сезону. Звісно, в протистоянні з грузинами головним був результат, й в таких випадках видовищність відходить на другий план. Тим паче, що учасникам матчу в Познані неабияк перешкоджав поганий стан газону.

Все ж, після познанського почину нашим хлопцям треба перемагати й завтра у Вроцлаві. Хоча за стилістикою гри в грузинів та чехів немає нічого спільного. Грузини переважно діють від оборони, розраховуючи на гострі контрвипади, а чехи роблять ставку на силовий футбол й намагаються нав'язати супернику жорстку боротьбу на кожному клаптику поля. У вересні ті ж грузини вирвалися з лещат цього пресингу й завдяки індивідуальній майстерності вдома розтрощили чехів. Побачимо чи впораються завтра українці з цим натиском.

І хоча часу на відновлення було обмаль, я не думаю, що в стартовому складі українців будуть зміни. Сергій Ребров повинен пам'ятати: переможний склад не міняють, тим паче, коли збережено ворота на «замку». А вже після перерви, залежно від перебігу подій на полі, можна вносити якісь корективи.

Що ж до результату, то, на мій погляд, завтра у Вроцлаві переможця не буде виявлено», – сказав Хома.

Раніше ми повідомляли, що з'явилось відео, як збірна України переїхала з Познані до Вроцлава.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.