Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 12 жовтня 2024, 16:05
2377
0

Гравець збірної України розповів, що Ребров вважав головною проблемою

Криськів оцінив гру з Грузією

| Оновлено 12 жовтня 2024, 16:05
2377
0
Гравець збірної України розповів, що Ребров вважав головною проблемою
УАФ. Дмитро Криськів

Дмитро Криськів разом з Іваном Калюжним та Олександром Назаренком дебютував у складі збірної України у матчі Ліги націй проти Грузії. Хавбек Шахтаря оцінив свою гру в національній команді, а також розповів, що тренер Сергій Ребров основною проблемою у минулих двох зустрічах вважав пропущені голи.

«Дебют позитивний, дуже щасливий, що ми перемогли. Це такий додаток до перемоги. Ми всі готувалися безпосередньо до гри і щасливі, що здобули такі необхідні три очки після такого важкого періоду. Це позитивна реакція на наш попередній результат. Дебют – навіть не встиг якось хвилюватися чи думати: швидко переодягнувся та вийшов на поле. Все, що міг від себе дати для допомоги команди — все віддав».

«Чи відлягло після перемоги? Та не можна сказати, що відлягло, але є позитив. Перемога завжди надає впевненість, тим паче, що тренер наполягав, що ми на минулому зборі пропустили п'ять м'ячів. А якщо ти пропускаєш п'ять голів, то скільки треба забивати, щоб перемогти в обох матчах».

«Цю перемогу вважаю позитивною у тому сенсі, що позаду зіграли на нуль, а попереду забили, ще були моменти. Це надасть нам впевненості і позаду, і [в атаці]. Ми розберемо гру і на позитивній ноті будемо готуватися до Чехії», – сказав Криськів.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.