Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 жовтня 2024, 06:57
523
0

КУМАН: «Навіть удесятьох ми намагалися чинити тиск попереду»

Нідерланди врятували гру проти Угорщини завдяки голу Дензела Дюмфріса

| Оновлено 12 жовтня 2024, 06:57
523
0
КУМАН: «Навіть удесятьох ми намагалися чинити тиск попереду»
УЄФА. Рональд Куман

Увечері 11 жовтня відбулися поєдинки 3-го туру Ліги націй.

Нідерланди врятували гру проти Угорщини завдяки голу Дензела Дюмфріса на 83-й хвилині (1:1).

Усі найяскравіші моменти матчів доступні в режимі LIVE у Telegram Sport.ua

Тренер збірної Нідерландів Рональд Куман: «Угорщина виступила добре. Ми багато боролися, щоб створити простір та отримати вільну гру між лініями. Потім треба бути терплячим. Якщо це не спрацює, то будуть проблеми, бо віддається більше простору. Суперники використали це у першому таймі, звідси й пропущений гол. Навіть удесятьох ми намагалися чинити тиск попереду. У мене було відчуття, що ми заб'ємо. Оскільки на одного гравця було менше, ми відчули полегшення, що матч закінчився з рахунком 1:1».

Марко Россі, тренер збірної Угорщини: «Я щасливий, я задоволений грою, гравці пішли з поля із високо піднятими головами. Результат залишає трохи гіркий смак, тому що ми пропустили зі стандартного положення, якого хотіли уникнути. У будь-якому випадку, я маю привітати свою команду. Мені не подобається так глибоко оборонятися, але ми не можемо зробити нічого іншого проти таких суперників. Проти німців ми видихнулися за годину. Сьогодні ввечері цього не сталося».

Денеш Дібуш, воротар збірної Угорщини: «Ми справді перебували під великим тиском, у нас було кілька явних шансів, але в цілому завжди була підстава чи трохи удачі, коли удари головою та удари проходили повз ціль. Я б не сказав, що нічия – несправедливий результат, але ми справді були близькими до перемоги, і я трохи засмучений, що ми не виграли. У нас була базова оборонна тактика, коли ми прагнули закрити півзахист як глибоко, так і широко і бути здатними на небезпечні контратаки. Це спрацювало у першому таймі».

Домінік Собослаї, капітан збірної Угорщини: «Я гадаю, ми показали, що здатні боротися один за одного. Я сказав іншим у роздягальні, що на полі може бути розрив якість, але з погляду на бажання різниця може бути на нашу користь. Здається, команда справді сприйняла це близько до серця».

Роланд Шаллаї, угорський нападник «Це була справжня командна робота. Я думаю, що до матчу ми погодилися б на одне очко. Ми дійсно багато працювали над грою, і я думаю, що повернулися на шлях, який приніс нам успіх. Ми заздалегідь знали, що у нас, ймовірно, не буде багато моментів, і це буде скоріше гра у захисті. Ось так і вийшло. На щастя, ми створили пару моментів і забили один із них, чого виявилося достатньо для одного очка. Загалом ми задоволені, і кожен може пишатися собою».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.