Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 жовтня 2024, 08:50
482
0

НАГЕЛЬСМАНН: «Я задоволений результатом. Ми занадто часто втрачали м'яч»

В Лізі націй Німеччини в гостях переграла Боснію і Герцеговину

| Оновлено 12 жовтня 2024, 08:50
482
0
НАГЕЛЬСМАНН: «Я задоволений результатом. Ми занадто часто втрачали м'яч»
УЄФА. Юліан Нагельсманн

Увечері 11 жовтня відбулися поєдинки 3-го туру Ліги націй.

Усі найяскравіші моменти матчів доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

У Лізі A Німеччина у гостях переграла Боснію (2:1). На дубль Деніза Ундава господарі поля відповіли лише одним влучним ударом досвідченого Едіна Джеко.

Юліан Нагельсманн, тренер збірної Німеччини:

«Я задоволений результатом. На початку нам знадобилося трохи часу, щоб увійти в гру. Ми часто втрачали м'яч, але коли ми отримували м'яч, то домінували на полі. Боснія пішла на більший ризик у другому таймі.

Найголовніше, що всі гравці, як і раніше, доступні для наступної гри. Я знав, що Боснія добре грає в обороні, але треба пам'ятати, що ми мали багато моментів. Ось чому Боснія залишилася у грі».

Едін Джеко, капітан збірної Боснії та Герцеговини:

«Були добрі речі. Німеччина сильна і використовувала кожну нашу помилку, але ми маємо визнати, що в деяких ситуаціях нам також потрібно грати краще. Для деяких наших гравців це була найважливіша гра в їхній кар'єрі. Майбутнє цієї команди має будуватись на цих хлопцях. Вони виявили характер, нам вдалося повернутися, і все було відкрито до останньої хвилини. Давайте рухатись далі – за три дні нова гра».

Кожна гра приносить щось нове і позитивне, і негативне. Нелегко грати у таких матчах. Я теж був молодий. Хоч би як я хотів, іноді тіло не викладається. Помилки потрібно виправляти, а позитив у тому, що нова гра починається негайно. Німеччина на рівень вища, але у грі проти Угорщини немає жодних виправдань. Ніхто не любить програвати, але ситуація така, якою вона є. Я думаю, що ми зараз на правильній дорозі».

Сергій Барбарез, тренер збірної Боснії та Герцеговини:

«У мене змішані почуття. На жаль, трапляються помилки, але це трапляється з великими командами, кожна помилка жорстоко карається. За рахунку 1:0 у нас був хороший шанс завдяки Демировичу (потрапляння в поперечину), що було добрим знаком. На жаль, ми пропустили другий гол. Було нелегко зберігати спокій. Другий тайм був таким, яким я хотів його бачити: йти до кінця, до останньої краплі сил.

Іноді перерва – це добре: можна щось підкоригувати. Беньямін Тахірович – щось особливе, йому 21 рік, і він уже змінив клуби на високому рівні. Він наше майбутнє, і я завжди буду з ним, як і з Харісом Табаковичем.

Коли інші вірять у них, вони викладуться на повну і стануть кращими. Основа нашої гри – дух, характер та мораль. Проти таких суперників ви дуже швидко опиняєтеся під тиском, тому важливо мати мораль та віру в себе. Угорщина (матч у понеділок) – команда найвищого рівня. Ця гра може вивести нас на вищий рівень. Ми завжди говоримо про амбіції, і я вірю у цих футболістів».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фабриціо Романо розповів, чи збирається Мудрик йти з Челсі
Футбол | 12 жовтня 2024, 06:49 0
Фабриціо Романо розповів, чи збирається Мудрик йти з Челсі

Український вінгер «Челсі» не планує залишати лондонський клуб

Україна – Грузія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Футбол | 11 жовтня 2024, 16:20 199
Україна – Грузія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Ти не програв, поки є остання спроба

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.