Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 07 жовтня 2024, 21:24
110
0

«Король фішів»: Брін Кенні розніс Філа Хельмута на друзки

Легенда покеру відповів зухвалому вискочці. Чим закінчилася суперечка?

| Оновлено 07 жовтня 2024, 21:24
110
0
«Король фішів»: Брін Кенні розніс Філа Хельмута на друзки
Cardmates UA

Нещодавно Брін Кенні, найуспішніший покерний гравець всіх часів і лідер світового рейтингу "All time money list", дав велике інтерв'ю в подкасті Digital Social Hour. У ньому він відповів на кілька запитань, серед яких головним стало питання про його оцінку гри та досягнень Філа Хельмута.

Що сказав Кенні?

В цілому Брін віддав належне турнірним досягненням Філа, особливо на WSOP, але підкреслив, що не може вважати його одним з найкращих гравців в історії, оскільки той уникає ігор із високими ставками, де змагаються найкращі, такі як сам Кенні.

«Хельмут досить успішний у великих турнірах на WSOP, це його ніша. Такий собі король слабких полів. Але якщо ти не граєш турніри хайролерів, як ти можеш вважатися топом? Саме протистояння з найсильнішими гравцями показує, чого ти насправді вартий. Ось якщо там заробляєш рік за роком, тоді так, ти топ-рег. А вміння перегравати фішів точно не робить тебе королем покеру».

Як відповів Хельмут?

Звісно, Філ не міг залишити такий коментар про себе без уваги: «WSOP для мене завжди буде максимально престижною серією. І як же я втомився слухати, як люди брешуть про мої результати. У турнірах хайролерів я в плюсі на 1 500 000$, це легко перевірити на Hendon Mob. Хочеш позмагатися зі мною? А де ти був, коли я чекав опонента у шоу High Stakes Duel, щоб зіграти за 1 600 000$?»

Філ також нагадав, що у шоу High Stakes Duel він грав хедз-ап проти Даніеля Негреану та Антоніо Есфандіарі й виграв у кожного по три дуелі. А у 2005 році він виграв NBC Heads-Up Poker Championship серед 64 гравців, де у фіналі переграв Майка Матусова.

Чим усе закінчилося?

Після короткої перепалки в соцмережах Кенні запропонував Філу зробити на наступну Світову серію покеру «великий кроссбук», у який вони будуть записувати свої результати, а потім їх порівняють. Філ поки на цю пропозицію не відповів.

Варто зазначити, що на рахунку Бріна Кенні зараз 67 015 920$ (1-ше місце у світі) турнірних призових за кар'єру, але лише один браслет WSOP. Тим часом у Філа Хельмута «лише» 30 229 237$ (26-те місце у світі), проте з 17 браслетами WSOP, що є найкращим результатом за всю історію Світової серії покеру.

покер
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.