Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 жовтня 2024, 16:40
542
0

Ексфорвард Шахтаря оцінив кадрові зміни в збірній України

Андрій Воробей – про рішення Сергія Реброва

| Оновлено 07 жовтня 2024, 16:40
542
0
Ексфорвард Шахтаря оцінив кадрові зміни в збірній України
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергей Ребров

Колишній нападник донецького «Шахтаря» і збірної України Андрій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua поділився думкою про непросту кадрову ситуацію, в якій опинився наставник збірної Сергій Ребров напередодні матчів Ліги націй із Грузією та Чехією.

– Буяльський, нехай і з пенальті, але забив Кривбасу перед поєдинками Ліги націй. Може, і в нього буде достатньо часу проявити себе. Також через травмованих лідерів інші виконавці можуть отримати шанси.

– Я вважаю, що Ребров у таких поєдинках повинен у збірну України потихеньку свіжу кров вливати з чемпіонату України. Є багато хлопців, які себе проявляють в УПЛ. Чому б їм не дати шанс проявити себе в збірній? Це нормальне явище. Конкуренція - це добре. Не обов'язково зациклюватися на одних футболістах. Потрібно робити ротацію. Я думаю, що в нас ресурс є в чемпіонаті України. Гравців вистачає. Тренерському штабу не треба думати про те, що Маліновський, Зінченко, Степаненко або ще хтось травмувалися. Не треба звертати увагу на це. Треба ставити в основу інших гравців і в них усе вийде. У них буде бажання грати і проявити себе. Це навіть може зіграти в плюс збірній.

– Через травми лідерів Ребров викликав до національної команди Олександра Назаренка з Полісся та Івана Калюжного з Олександрії. Що скажете з цього приводу? Проявлять себе?

– Шанси проявити себе у них хороші. Назаренко - молодий гравець. Вони разом із Судаковим уже по сім м'ячів забили й є найкращими голеадорами УПЛ. Назаренко себе раніше добре проявляв і за молодіжну збірну на міжнародному рівні. Мені його гра подобається. Шанси, я думаю, у них будуть і все в їхніх руках і ногах! Це їхній шанс, коли більш досвідчені футболісти на травмах. Їм потрібно себе проявити, – розповів Воробей.

Нагадаємо, збірна України зіграє в Лізі націй із командами Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.