Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 жовтня 2024, 21:10
2342
3

Втрачений шанс наприкінці. Карпати у Львові зіграли внічию з Інгульцем

Команди голів не забивали

| Оновлено 04 жовтня 2024, 21:10
2342
3
Втрачений шанс наприкінці. Карпати у Львові зіграли внічию з Інгульцем

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко після поразки від «Полісся» зробив деякі ротації у стартовому складі своїх підопічних. Замість Саківа та Підлепенця на поле вийшли Адамюк та Шах. У складі «Інгульця» Василь Кобін після поразки від «Оболоні» зробив також кадрові перестановки у своєму складі. Замість Пушкарьова і Кисленка у гру вступили Білоцерковець та Сітало.

Гості активніше розпочали гру, в дебюті якої Кемкін відреагував на удар Волохатого. Господарі у дощову погоду відповіли дальнім ударом Альвареса, який пробив у руки Паламарчуку. Міг відзначитися і досвідчений Сітало, але воротар «Карпат» знову зіграв надійно. А після кутового «зелено-білих» вже Педросо головою пробив повз рамку воріт.

В середині тайму суперники знову обмінялися ударами, але спочатку Козаку, а згодом Бруніньйо бракувало влучності. Згодом м’яч після удару Шаха таки опинився у воротах, але арбітр зафіксував положення поза грою у Ігора Невеса. Згодом вже сам Ігор Невес міг дальнім ударом відкрити рахунок, але Паламарчук у кидку перевів м’яч на кутовий. Під кінець тайму вже «Інгулець» втратив шанс відзначитися, коли після удару головою Малиша м’яч влучив у каркас воріт.

На початку другої половини поєдинку після передачі Вілівальда небезпечно пробивав у падінні через себе Малиш, але Кемкін знову зіграв надійно. Гольовий момент згодом виник і біля воріт «Інгульця», коли після пасу Очеретька пробивав Чачуа, але м’яч влучив у стійку. За хвилину м’яч після удару Чачуа таки опинився у сітці воріт, але арбітр знову зафіксував офсайд.

«Зелено-білі» продовжували володіти територіальною перевагою, а «червоно-жовті» вдало руйнували атаки суперника. Разом з тим, бракувало влучності і завершальним ударам гравців «Карпат». Зокрема, Бруніньйо та Мірошниченко пробивали повз ворота. Також забракло влучності і дальньому удару П’ятова.

Ключовим моментом гри стало призначення пенальті, яке Бруніньйо заробив після порушення правил з боку Шершня. Ігор Невес вперше в УПЛ пробивав з «позначки», але не зумів переграти Паламарчука, який відбив удар бразильця. Це вже другий нереалізований пенальті в УПЛ у ворота Паламарчука – після 7-го удару.

В компенсований час міг вирвати перемогу Бруніньйо, але Паламарчук знову рятує команду. В підсумку безвиграшна серія «Інгульця» продовжується в УПЛ 10 ігор: 5 нічиїх та 5 поразок, що стало повторенням клубного рекорду. При цьому завершилася гольова серія «Карпат», яка тривала в чемпіонаті 7 ігор.

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Карпати» – «Інгулець» – 0:0

На 83-й хвилині Ігор Невес не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Шах (73) – Сітало (71)

«Карпати»: Кемкін, Мірошніченко, Жан Педросо, Бабогло, Адамюк (Полегенько, 74), Альварес, Бруніньйо, Чачуа (Устименко, 91), Шах (Костенко, 74), Очеретько, Іґор Невес

«Інгулець»: Паламарчук, Шершень, Вілівальд, Мельничук, Малиш (Дубілей, 75), Волохатий, П'ятов (Чабан, 89), Сад (Лісняк, 75), Білоцерковець (Пушкарьов, 89), Козак, Сітало (Резепов, 75)

Арбітр: Сергій Задиран (Київська область)

Стадіон «Україна» (Львів)

КАРПАТИ – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Лаб'як
Лузери б….
fedd1979
Чотири голи в шести сьогоднішніх іграх УПЛ та першої ліги... Деградація вітчизняного футболу в усій красі.
Володимир
лапашка йди на всі чотири сторони і забери свій перший номер. Безмозглий тренерюга- бездарн стадо баранів.