Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2024, 23:18
166
0

Карпати – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Аутсайдер чемпіонату зіграє у Львові

| Оновлено 03 жовтня 2024, 23:18
166
0
Карпати – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

У п’ятницю, 4 жовтня, «Карпати» в рамках 9-го туру УПЛ у Львові на стадіоні «Україна» прийматимуть «Інгулець», який замикає турнірну таблицю чемпіонату. Раніше суперники зустрічалися лише у Першій лізі.

Карпати

«Зелено-білі» в минулому турі чемпіонату вдома поступилися «Поліссю» з рахунком 1:3 і залишилися на 10-му місці в турнірній таблиці. Після гри головний тренер Владислав Лупашко зазначив: «Ми грали проти дуже організованого суперника, який у всіх фазах показує високий рівень гри. У них велика концентрація висококласних гравців у цій команді, які роблять різницю. Коли якість виконання настільки висока, то дуже важко цьому протидіяти»

Гольова серія «Карпат» триває в УПЛ 7 ігор – десять голів. Відбув дискваліфікацію і готовий повернутися в центр оборони Володимир Адамюк. Ювілейний, 10-й, гол в УПЛ може забити Денис Мірошниченко, який відзначився в минулому турі з «Поліссям». З особливими емоціями готується до гри головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко, який в минулому сезоні очолював саме «Інгулець», вивівши команду до УПЛ.

Інгулець

У попередній грі «Інгулець» в гостях зазнав поразки від «Оболоні» і зайняв місце «пивоварів» на дні турнірної таблиці. Підопічні Василя Кобіна з початку чемпіонату вимушено усі матчі проводять в статусі гостей. Загалом безвиграшна серія «Інгульця» продовжується в УПЛ вже 9 ігор: чотири нічиї та п’ять поразок, і до повторення клубного рекорду ще один матч.

Нагадаємо, що «Карпати» та «Інгулець» у травні цього року здобули путівки до УПЛ. При цьому команда з Петрового повернулася до елітного дивізіону в статусі переможця турніру у Першій лізі. Замість Владислава Лупашка «Інгулець» очолив Василь Кобін. До речі, Кобін біля керма різних клубів в гостях в УПЛ ще не перемагав – у 21-му матчі: 9 нічиїх та 12 поразок.

Статистика зустрічей

«Карпати» та «Інгулець» проведуть свій дебютний матч в УПЛ, а раніше двічі зустрічалися лише у Першій лізі. Перша гра суперників відбулася 19 квітня цього року у Львові. Тоді гості перемогли «зелено-білих» з рахунком 2:1. У складі «червоно-жовтих» відзначилися Олександр Козак та Ярослав Богунов, в «зелено-білих» - Ян Костенко. Матч-відповідь у Петровому пройшов 24 травня і теж завершився перемогою «Інгульця» з рахунком 2:1. У цій грі голи забивали Артем Сітало, Сергій Панасенко – у господарів поля та Максим Чех – у гостей.

Феміда

Арбітром матчу призначено Сергія Задирана (Київська область), який в УПЛ провів лише 5 матчів. «Карпати» та «Інгулець» за цього арбітра зіграють дебютний матч в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Інгулець» не перемагає в чемпіонатах впродовж 9-ти ігор. «Карпати» в попередніх трьох домашніх матчах в УПЛ не перемагали. Прогнозуємо бойову нічию на стадіоні «Україна».

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кемкін, Мірошниченко, Адамюк, Бабогло, Саків, Альварес, Бруніньйо, Чачуа, Очеретько, Костенко, Ігор Невес.

«Інгулець»: Паламарчук, Мельничук, Вілівальд, Шершень, Малиш, П’ятов, Волохатий, Козак, Пушкарьов, Кисленко, Сад.

Прогноз Sport.ua
Карпати Львів
4 жовтня 2024 -
18:00
Інгулець
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.