Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 жовтня 2024, 17:07
1941
10

«На тлі Шахтаря це не ганьба». Експерт оцінив поразку Динамо в Лізі Європи

Олександр Севідов висловився про виступи українських грандів в єврокубках

| Оновлено 04 жовтня 2024, 17:07
1941
10
«На тлі Шахтаря це не ганьба». Експерт оцінив поразку Динамо в Лізі Європи
UA-Football

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував поразку київського «Динамо» в матчі 2-го туру основного етапу Ліги Європи проти німецького «Гоффенгайма» (0:2):

«Не раз говорив тим, хто стверджує, що наш чемпіонат зростає... Усі ці «результати» – це відгомін нашого чемпіонату. Начебто в чемпіонаті ми граємо, а виходимо в єврокубки – нібито й не граємо. Не можна сказати на тлі «Шахтаря» в матчі з «Аталантою», що «Динамо» програло ганебно. Є з чим порівнювати. «Динамо» грало краще, ніж «Шахтар», але на жаль... А на кого ще рівнятися, якщо не на двох наших флагманів українського футболу? Але ми слабкіші навіть за ті команди, які у себе в чемпіонаті наразі йдуть у підвалі турнірної таблиці. «Гоффенгайм» посідає 16-те місце з 18-ти, у п'яти матчах пропустив аж 15 м'ячів, але обігрує «Динамо». «Аталанта» в чемпіонаті – 12-те місце, але легко декласує «Шахтар».

Потрібно зауважити, «Гоффенгайм» обіграв киян, також не сильно напружуючись. Проблема «Динамо» нікуди не поділася – це центр оборони. Плюс до цього додати, що зараз непевно виглядає Бражко, сполучна вісь усього центру передоборони; як підсумок – нам постійно забивають по центру. Він не виконує головну функцію центрального хава – випалювати все, що ворушиться і наближається до воріт. Другий гол – він же просто зупинився, давши легко себе пройти. Як на мене, це відголоски нашого слабкого чемпіонату. Якщо на внутрішній арені «Динамо» не відчуває жодних проблем, то в єврокубках усе лізе назовні. Потрібно правильно оборонятися не тільки числом, а й умінням. Тактично «динамівці» зараз грають дуже погано».

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
ну да, вливать по 30 миллионов на трансферы, во время войны, чтобы потом против 12 места Серии А даже половину поля толком не перейти
ДК себе такого пока не позволяет 
Віктор Коробка
А на тлі Кривбасу та Полісся - взагалі красунчики! Ну нехай ще деякі горе-вболівальники, що б хоч якось "відбілити" гру своєї команди порівнюють її гру з такими ж, або з ще гіршими показниками іншіх клубів. Але якщо це роблять "експерти" - то це сводчить про рівень їх "експертної" оцінки. Завжди можна найти того, хто зіграв ще гірше за твою команду - але чи виправдовує це твою команду - це дуже велике питання.
luceorius
 Поточні турнірні таблиці свідчать якраз протилежне думці експерта. А рівень гри обох грандів краще порівнювати на тлі один одного, а не проти різних суперників в різних за статусом турнірах.
Burevestnik
Зараз спробую розтлумачити заголовок замітки.
- - - --
На Шахтьорі тля. 
На тлі Динамо.
Динамо програло, але це не ганьба, 
бо Динамо на тлі,
а тля на Шахтьорі...
------   ------   -----
George Abuladze
Потрібно шось докорінно міняти, відправляти футболістів на курси підвищення якості гри, приймання, пасів, захисту, порозуміння на полі, відмінити ліміт на легіонерів, бо українські футболісти зовсім не хочуть прогресувати
DaVinci
Результати єврокубкових матчів це закономірність пов'язана з іграми в нашому чемпіонаті. Якщо раніше Динамо і Шахтар постійно грали проти Дніпра і Металіста, які показували класні результати в єврокубках, то зараз вони грають з командами рівень яких це 2 ліга.
Tower Bridge
Не позор проиграть селу из зоны вылета Бунды?
Динамо играло лучше,  но не против Аталанты же.