Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 жовтня 2024, 19:08
252
0

Чорноморець – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Бій за шість очок

| Оновлено 03 жовтня 2024, 19:08
252
0
Чорноморець – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Фк Оболонь

У дев’ятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у п’ятницю, 4 жовтня, в Одесі зустрінуться «Чорноморець» та «Оболонь». Господарі поля, які минулого туру змогли врятуватися від поразки, та знаходятся зараз на 11 місці, прийматимуть «Оболонь», котра минулого туру здобула дебютну вікторію в сезоні, і піднялася на 15 сходинку в таблиці.

Чорноморець

Про «Чорноморець» поки можна сказати, що підопічні Олександра Бабича перебувають зараз у пошуку своєї гри, та команда вже завершила комплектацію складу. І хоч одеситам зараз непростою дається здобувати очки, однак «моряки» під керівництвом Бабича здобули перемоги над «Колосом» та «Інгульцем» (1:0), та неочікуванно відібрали очки в ЛНЗ, який зараз перебуває серед лідерів УПЛ. Окремо у матчі проти черкаського клубу можна виділити воротаря «моряків» — нігерійця Чіджоке Аніагбосо, який у дебютному поєдинку здійснив кілька сейвів, і зробив свій внесок у позитивний результат команди. У підсумку одесити зараз мають в своєму активі 7 пунктів та трохи краще становище у таблиці.

Тепер на «Чорноморець» чекає непростий поєдинок проти «Оболоні», яка змогла перервати свою безвиграшну серію і тепер їде до Одеси за перемогою.

Оболонь

Минулого туру, «пивоварам» нарешті вдалося здобути дебютну перемогу у поточному сезоні УПЛ, де переможеним вийшов також один з аутсайдерів чемпіонату — «Інгулець» (2:1). Поки рано казати про те, що зміна тренера пішла «Оболоні» на користь, однак в той момент, коли команду очолив Сергій Шищенко, «пивовари» у трьох поєдинках здобули 4 очки. У тому числі вони не програли міцній «Олександрії», яка на той момент очолювала турнірну таблицю. Тому такі результати точно пішли «Оболоні» на користь, адже до звільнення Іващенка, команда перебувала на останній сходинці з 1 очком.

Тепер «пивовари», окрилені успіхом у попередньому турі, гратимуть проти «Чорноморця», який теж намагатиметься перемогти, щоб на міжнародну паузу піти у гарному настрої.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 19 поєдинків. У 5 матчах перемогу здобув «Чорноморець», 10 перемог на рахунку «Оболоні» та у 4 поєдинках був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих м'ячів складає 21–14 на користь «Оболоні». Минулого сезону у першому колі перемогу здобув «Чорноморець» з рахунком 2:0. Голами у складі «моряків» відзначилися Олександр Васильєв та Самсон Ієде. У другому колі команди зіграли внічию 1:1. У «пивоварів» забив Ігор Краснопір, а у «моряків» — Андрій Штогрін.

Прогноз на протистояння

Даний поєдинок, можна сказати, буде за 6 очок, адже обидві команди розташовані у нижній частині таблиці (у «Чорноморця» 7 очок, у «Оболоні» 5 пунктів), де їх розділяють лише 2 очки. Тому кожен заліковий бал може бути як і для «моряків», так і для «пивоварів» на вагу золота. А враховуючи той факт, що «Оболонь» ще не здобула жодного очка на виїзді, найбільш вірогідним прогнозом буде перемога «Чорноморця».

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Аніагбосо, Кайо Гомес, Єрмаков, Скиба, Бутко, Жаржу, Білошевський, Петряк, Габелок, Попов, Хобленко

«Оболонь»: Федорівський, Стасюк, Приймак, Карась, Осман, Вітенчук, Груша, Мединський, Черненко, Блізніченко, Суханов

Прогноз Sport.ua
Чорноморець
4 жовтня 2024 -
15:30
Оболонь
Перемога Чорноморця 2.74 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 03 жовтня 2024, 03:10 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Пушич пояснив, чому Шахтар розгромно програв Аталанті у Лізі чемпіонів
Футбол | 03 жовтня 2024, 02:39 28
Пушич пояснив, чому Шахтар розгромно програв Аталанті у Лізі чемпіонів

Маріно провів прес-конференцію після поразки у 2-му турі єврокубку

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.