Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2024, 12:04
285
0

Денис ПІДГУРСЬКИЙ: «Нам не вистачає стабільності»

Півзахисник «Руха» прокоментував нічию з «Колосом»

| Оновлено 30 вересня 2024, 12:04
285
0
Денис ПІДГУРСЬКИЙ: «Нам не вистачає стабільності»
ФК Рух. Денис Підгурський

Півзахисник львівського «Руха» Денис Підгурський прокоментував нічию проти ковалівського «Колоса» (0:0) у матчі 8-го туру УПЛ:

«Це була важка гра – «Колос» нав’язав нам хорошу боротьбу. Ковалівці мають збалансовану команду і «Рух» знав про сильні сторони свого суперника. Ми намагались створювати моменти та багато атакувати, але нам це не вдалося. Особливо у гостей виділялись Цуріков та Третьяков, які активно працювали на лівому фланзі та діяли дуже динамічно.

Вважаю, що «Колос» наразі не на своєму місці у турнірній таблиці і за рівнем своєї гри мав би бути вище. Загалом у чемпіонаті зараз немає простих суперників, особливо якщо говорити з точки зору «Руха», адже в нашій команді зібрані молоді гравці й нам ще не вистачає балансу та стабільності. Не можна грати з таким настроєм, який був у нас сьогодні – нам забракло концентрації.

Важливо, що на поле повернувся Юрій Климчук. Юра в роздягальні після гри з «Динамо» емоційно відреагував на те, що знову зіграв після важкої травми та тривалого процесу лікування, казав, що немов би знову дебютував у футболі. Всі хлопці також його підтримали. Сьогодні він відіграв більше, намагався додати команді креативу в атаці. Помітно, що Юрію ще важко, але йому потрібен час, аби набрати форму. Я передав Климчуку капітанську пов’язку і в грі з «Динамо», і зараз з «Колосом», бо він – лідер команди і веде нас за собою.

Ми вдячні вболівальникам, які попри не зовсім вдалий результат нас підтримали після гри. Команда цінує, що на кожному домашньому матчі глядачі вболівають за нас та женуть гравців уперед. Сподіваюсь, що фанати не робитимуть кардинальних висновків про «Рух» після матчу з «Колосом». Постараємось в наступній домашній грі показати кращий футбол, щоб віддячити вболівальникам за їхню підтримку.

На жаль, у трьох останніх матчах нам не вдається забивати голи. Це говорить про те, що нам слід більше уваги приділити позиційній атаці. Хочеться у наступній грі потішити вболівальників перемогою, але для цього треба буде плідно попрацювати на тренуваннях. Думаю, що гра з «Колосом» дещо струсить команду і ми будемо заряджені на матч з «Олександрією». Але це теж буде непростий поєдинок, адже нам протистоятиме один із лідерів УПЛ».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.