Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 вересня 2024, 19:47
579
6

І знову 0:0. Рух не зміг переграти Колос на Арені Львів

Львівська команда втретє поспіль зіграла 0:0 і не пропустила у п'ятому матчі поспіль

| Оновлено 29 вересня 2024, 19:47
579
6
І знову 0:0. Рух не зміг переграти Колос на Арені Львів
УПЛ

Два попередні матчі «Рух» закінчив з рахунком 0:0, а не пропускав вже чотири гри поспіль. «Колос» же здобув минулого туру першу перемогу в чемпіонаті і хотів закріпити успіх. Цікаво, що на обидві команди в стартових складах у порівнянні з матчами минулого туру наставники зробили одну заміну – тільки Алефіренко не починав у старті гру 7 туру.

Гра розпочалася в повільному темпі. Команди не поспішали і не хотіли ризикувати. В принципі, для «Колоса» це було очікувано, а от від «Руха» чекалося більшого, оскільки львів'яни вже привчили нас, що в їх матчах вони намагаються саме грати в футбол, а не боротися, як більшість команд.

Проте саме в «Колоса» була ініціатива, а «Рух» вмикав свій високий пресинг тільки зрідка. Переважно це призводило до відборів м'яча на чужій половині, але за цим слідували дальні удари, якість яких залишала бажати кращого і кіпер ковалівців Пахолюк робив формальні сейви, по справжньому не надто й напружуючись.

А небезпечний дальній удар відбувся саме у виконанні футболіста гостей. Демченко приклався з правого флангу метрів з 35 і м'яч влучив у перекладину. Якби залетіло, був би гол туру, а може, й чемпіонату.

Раніше часто бувало, що «Рух» додавав у другому таймі. Були надії на це і сьогодні, бо перший тайм вийшов відверто нецікавим. Проте, як виявилося, він став цікавішим за другий. В другій сорокап'ятихвилинці не відбувалося нічого цікавого, а монотонний хід гри переривали хіба заміни чи жовті картки. Чи то дощ заважав, чи втома, але не було в очах львів'ян звичної іскри. Давно не доводилося бачити настільки нецікавої гри у їх виконанні.

А «Колос» все влаштовувало. Кожне очко, що вдається набрати, для перспектив команди і Олександра Поздєєва може бути вирішальним, тому не дивно, що «колоски» вирішили грати на утримання. І, зрештою, добилися свого, набравши таким чином в останніх трьох матчах п'ять очок, що для них досить непогано.

А «рухівські» серії продовжилися – п'ятий матч підряд без пропущених і третій матч підряд 0:0. Щоправда, у випадку перемоги вдалося б зіштовхнути «Шахтар» донизу по сходинках турнірної таблиці, а так «гірникам» пощастило і вони залишилися четвертими.

В наступному турі команди гратимуть проти «Олександрії» та «Лівого берега» відповідно.

Фото УПЛ

Наші оцінки:

Заміни Руха: Климчук – 5,0, Клайвер – 5,5, Руніч – без оцінки

Заміни Колоса: Криворучко – 5,5, Дієго – 5,0, Паулаускас – 5,0, Велетень – без оцінки

Українська Прем'єр-ліга. 8 тур

«Рух» – «Колос» – 0:0

Попередження: Дідик, 53, Федор, 73 – Криворучко, 63, Козік, 76

«Рух»: Ледвій – Сич, Дідик, Холод, Роман – Підгурський, Притула (Руніч, 81) – Квасниця (Клайвер, 70), Федор, Карабін (Климчук, 60) – Краснопір

«Колос»: Пахолюк – Поправка (Криворучко, 46), Бондаренко, Козик, Цуріков – Демченко, Краснічі – Третьяков (Велетень, 90+4), Оріховський, Алефіренко (Дієго, 72) – Болівар (Паулаускас, 72)

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

«Арена Львів» (Львів)

РУХ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
гравці Руха не встигли відновитись після гри з Динамо. 
_Quantum19_
Очікування "динамофанів-боліл" на їх превеликий жаль, не виправдались.) Нічия.
Pavel_i_CO
У лугандонів відлягло. Не злили іржаву плісняву на п'яте місце...Хай гниють на четвертому... Але, ні в якому разі, не змінюйте тренера)
DK1961
Ржавое сообщество может опрокинуть бояру в своей канализации под площадью ленина в юзовке - уберегли свое законное 4-,е место
_Quantum19_
@Pavel_i_CO, бажаю тобі так само продовжувати гнити у своєму сірому та блідому Києві.))