Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 вересня 2024, 02:40
51
0

ШАНДРУК: «Намагалися грати в низькому блоці, спрацювало – нічия з Шахтарем»

Коуч Вереса поділився емоціями після матчу УПЛ проти гірників

| Оновлено 28 вересня 2024, 02:40
51
0
ШАНДРУК: «Намагалися грати в низькому блоці, спрацювало – нічия з Шахтарем»
ФК Верес Рівне. Олег Шандрук

Виконувач обов’язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився емоціями після нічийного поєдинку із донецьким Шахтарем (1:1) у 8-му турі УПЛ:

«Шахтар дуже впевнено грає на м’ячі. Я навіть буквально вчора статистику бачив – з-поміж команд не топ-п’яти ліг Європи ця команда на першій позиції за якістю гри на м’ячі і виходом з-під пресингу. Дуже організована команда. Тому ми розуміли: якщо намагатися високо пресингувати суперника і розкриватися – матимемо проблеми. Зрозуміло, що намагалися грати у низькому блоці. Сподівалися на швидкі атаки, і це спрацювало – ми зіграли з Шахтарем унічию.

Я вдячний хлопцям. Я знаю, як наполегливо і багато вони працюють. Всі хочуть результату вже і зараз. Але в нас в команді відбулися певні зміни. Є легіонери, які не те, що українською – поки навіть англійською не говорять. Є певні проблеми, і потрібен час. Тому я дуже радий за команду. На мою думку, ми робимо кроки вперед. Хоча й не такі швидкі, як хотілося б.

Сьогодні Дмитро Годя вперше вийшов у старті в офіційному матчі. Чи було це ризиковано? Професія тренера – вона апріорі ризикована. Ми про це говорили з президентом. Ми намагаємося існувати з продажів футболістів, тому ми маємо розвивати молодь. А молодий гравець не може розкритися, двічі вийшовши на заміну.

Так, ми влітку запросили досвідчених Руслана Степанюка і Романа Гончаренка. Але біля них є дуже багато молоді, яка сьогодні грає і прогресує. Вірю, що цей прогрес триватиме. Дмитро Годя це місце в основі заслужив на тренуваннях. Він талановитий хлопець. Він це знає. Питання – яка його ціль у дорослому футболі. Він має розуміти, що у дорослому футболі є певні правила, за якими потрібно жити. Але він молодець сьогодні. Попри те, що ми його замінили. І його, і Михайла Протасевича ми замінили лише тому, що обоє поки фізично не готові якісно відіграти весь матч.

Заміна Руслана Степанюка? Він погано почувався. Піднялася температура. Я його ще не бачив після гри – він одразу поїхав додому».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Лемпард. Названо найкращого гравця в історії Челсі, який грав в АПЛ
Футбол | 28 вересня 2024, 01:44 0
Не Лемпард. Названо найкращого гравця в історії Челсі, який грав в АПЛ

Визнання отримав Джон Террі

«Для них все скінчено». Арум назвав двох супертяжів, які більше не в топі
Бокс | 27 вересня 2024, 10:30 3
«Для них все скінчено». Арум назвав двох супертяжів, які більше не в топі

Голова Top Rank вважає, що між Ентоні Джошуа та Деонтеєм Вайлдером можна було б провести хороший бій

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.