Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 вересня 2024, 16:29
164
1

Кривбас - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На команду Руслана Ротаня чекає складне випробування в лігві команди Юрія Вернидуба

| Оновлено 27 вересня 2024, 16:29
164
1
Кривбас - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Кривбас Кривий Ріг

У суботу, 28 вересня, відбудеться матч 8-го туру Української Прем'єр-ліги між командами «Кривбас» Кривий Ріг і «Олександрія». Поєдинок пройде в Кривому Розі, на полі стадіону «Гірник». Початок – о 13:00 за київським часом.

Кривбас

Криворізький «Кривбас» у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги посідає після семи ігрових днів 6-ту позицію, маючи в активі 11 очок. Підопічні Юрія Вернидуба провели 6 матчів, у яких тричі перемогли, двічі зіграли внічию і один раз програли.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Єдина поразка «Кривбасу» в нинішній УПЛ датована 11 серпня, коли він у Львові був розгромлений «Карпатами» з рахунком 0:3. Не зайвим буде нагадати, що тоді в гості до «левів» криворіжці приїжджали між двома зустрічами з «Вікторією Пльзень» у кваліфікації Ліги Європи. До львівського фіаско «Кривбас» у домашній грі програв чехам із рахунком 1:2, а після – поступився на виїзді 0:1.

До слова, після другого поєдинку з «Вікторією Пльзень» і, відповідно, вильоту з Ліги Європи «Кривбас» реабілітувався в матчі УПЛ із «Вересом», обігравши його в Рівному – 2:0. Однак потім підопічні Вернидуба потрапили в смугу невдач: програли на своєму полі «Бетісу» 0:2 у кваліфікації Ліги конференцій, поділили очки в УПЛ з «Інгульцем» (1:1 удома) та ще раз програли «Бетісу» (тепер 0:3) у повторному поєдинку.

Залишившись без єврокубків, «Кривбас» зосередився на національному чемпіонаті й має в ньому на сьогодні серію з двох зустрічей без поразок: 15 вересня криворіжці на виїзді обіграли «Лівий Берег» (1:0), а 22-го числа вдома розійшлися миром 1:1 із «Ворсклою».

«Знаємо, що «Олександрія» – один із лідерів сезону і досі не програла жодного матчу. Налаштовуємося на важке протистояння, але ми до цього готові. Це наші географічні сусіди: місто Олександрія не дуже далеко від Кривого Рогу. Тому це буде дійсно цікаве протистояння, можна сказати, своєрідне дербі. Усі хлопці розуміють, що «Олександрія» показує чудовий футбол. Ми готові до цього матчу і психологічно, і фізично, і налаштовані тільки на перемогу», – розповів напередодні матчу півзахисник «Кривбасу» Джихад Бізімана.

Олександрія

«Олександрія» посідає в турнірній таблиці УПЛ друге місце, поступаючись за додатковими показниками першості «Динамо». «Містяни» мають 16 очок після 6 поєдинків (5 перемог, 1 нічия, м'ячі 12-5).

Зі старту сезону підопічні Руслана Ротаня видали серію з чотирьох перемог, обігравши по черзі ЛНЗ (2:0), «Зорю» (2:1), «Шахтар» (4:3) і «Колос» (2:1). Зрозуміло, що найбільш знаковим для команди став виграш у «гірників» Донецька. Він був би неможливий без трьох голів Олександра Філіппова, якого точним ударом підтримав Іван Калюжний.

У 6-му турі сезону «Олександрія» вперше оступилася, поділивши очки в Києві з «Оболонню» (0:0). Однак у наступному календарному матчі команда Ротаня реабілітувалася, обігравши на своєму полі «Лівий Берег» із рахунком 2:0.

Із приємних фактів для прихильників «Олександрії» можна відзначити, що команда в таблиці ігор на виїзді нинішнього сезону посідає також 2-ге місце. У неї 7 гостьових очок із дев'яти можливих. Краще в УПЛ зараз виїзні показники тільки... у «Динамо» – 9 очок після 3 матчів поза рідним Києвом.

Статистика матчів

«Кривбас» та «Олександрія» провели між собою в Українській Прем'єр-лізі 10 матчів. На рахунку команди з Кривого Рогу 3 перемоги, в «Олександрії» – також три, ще 4 поєдинки завершилися внічию. М'ячі 10-10.

На полі «Кривбасу» суперники зустрічалися 5 разів. У господарів 3 перемоги за однієї поразки та однієї нічиєї. М'ячі 9-6.

У попередньому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами: «Олександрія» вдома виграла з рахунком 1:0, у «Кривбас» переміг 2:1.

Прогноз на протистояння

Цікаво, що «Кривбас» забиває голи і пропускає у всіх домашніх матчах з «Олександрією» в УПЛ. Насмілимося припустити, що ця традиція не буде продовжена в майбутньому поєдинку. Натомість суперники повинні розійтися без переможця – нічия у матчі більш ніж імовірна.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук – Кузик, Драмбаєв, Романчук, Бандейра, Вакулко, Бізімана, Микитишин, Твердохліб, Жан По, Соса.

«Олександрія»: Єрмаков – Мартинюк, Шабанов, Кампос, Кравченко, Калюжний, Джевані, Смирний, Ковалець, Безерра, Філіппов.

Прогноз Sport.ua
Кривбас
28 вересня 2024 -
13:00
Олександрія
Обидві заб'ють - так 1.99 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Очевидно, що...» Довбик оцінив перший матч Роми в ЛЄ, в якому забив гол
Футбол | 27 вересня 2024, 03:41 0
«Очевидно, що...» Довбик оцінив перший матч Роми в ЛЄ, в якому забив гол

26 вересня римляни зіграли внічию з Атлетік Більбао (1:1) у 1-му турі Ліги Європи

Мудрик ухвалив рішення покинути Челсі, клуб готовий відпустити українця
Футбол | 27 вересня 2024, 14:24 32
Мудрик ухвалив рішення покинути Челсі, клуб готовий відпустити українця

Під час зимового трансферного вікна Михайло може покинути лондонську команду

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fitness.sports
Это очень интересный матч будет. Надо обязательно посмотреть. Скорее всего ничья.