Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 вересня 2024, 12:47
2599
0

Колишній тренер киян розповів про головну проблему Динамо Шовковского

Олександр Хацкевич – про виступ команди у Лізі Європи та УПЛ

| Оновлено 26 вересня 2024, 12:47
2599
0
Колишній тренер киян розповів про головну проблему Динамо Шовковского
Getty Images/Global Images Ukraine

Єкснаставник «Динамо» Олександр Хацкевич дав оцінку поразці київської команди від «Лаціо» (0:3) у 1-му турі Ліги Європи.

– Чи є у цій грі явний антигерой? Чимало вболівальників у всіх бідах Динамо звинувачують пару центрбеків, але дістається найбільше, звісно ж, Біловару.

– Та до чого тут Біловар? Команда програла. Помилки розбиратиме головний тренер та його штаб. Хтось в одному епізоді недопрацював, хтось в іншому відпустив гравця. На ці моменти вже нехай Олександр Володимирович вказує всередині команди під час розбору. Добре, що це перша гра і є час для роботи над помилками. Варто розуміти, що це турнір зовсім іншого ґатунку.

– Враховуючи ваш досвід керування першою командою Динамо в чемпіонаті та єврокубках, як команда Шовковського може розв’язати проблему з перемиканням з одних швидкостей на інші?

– Рівень чемпіонату України зараз ніяк не підвищити. Та й прогрес усієї ліги – це справа не одного року. Через УПЛ підготуватися до єврокубкових матчів дуже важко.

Скільки б ти не говорив футболістам, що навіть у грі з аутсайдером чемпіонату треба діяти швидше, відповідальніше – це не працює, бо немає необхідного рівня спротиву. За увесь сезон Динамо може мати лише декілька ігор, які могли б претендувати на рівень протистояння двох єврокубкових команд. Лаціо зараз йде на восьмому місці чемпіонату, але ж грає в італійській Серії А, а не в УПЛ, розумієте?

Я бачу розв’язання цієї проблеми в тому, аби обирати необхідну тактику для кожного з матчів єврокубків. Треба бути тактично гнучкішими, десь навіть підлаштовуватися під суперника, діяти хитріше. Ну, і без великого бажання гравців ніяк не обійтися, якщо ми говоримо про досягнення позитивного результату, – пояснив Хацкевич.

Раніше Олександр Хацкевич пояснив, що було не так із Ванатом, який не забив «Лаціо».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.