Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 вересня 2024, 11:55
1935
2

Хацкевич пояснив, що було не так із Ванатом, який не забив Лаціо

Екстренер киян – про дії нападника

| Оновлено 26 вересня 2024, 11:55
1935
2
Хацкевич пояснив, що було не так із Ванатом, який не забив Лаціо
ФК Динамо Київ. Владислав Ванат

Колишній головний тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич поділився експертною думкою про гру форварда команди Владислава Ваната в матчі 1-го туру Ліги Європи проти «Лаціо» (0:3).

«Чим славиться нападник? Правильна відповідь – забитими м’ячами. Він може всю гру простояти, але забити два м’ячі. Десь на добиванні, десь зіграти нестандартно у карному майданчику. Зазначу, що Ванат за схеми 4-1-4-1 виглядає відрізаним від команди. Ми пам’ятаємо забивного Влада, але він минулого сезону грав лише в чемпіонаті України. Там він був ефективним форвардом. В цьому була чимала роль Віталія Буяльського, з яким у нього була чудова взаємодія.

Коли ж Динамо, як в матчі з Лаціо, грає з одним опорним хавом та двома «вісімками», то Ванат не має такої взаємодії з Шапаренком чи Піхальонком. Нападник – залежний футболіст. Так, у Влада був момент, коли він з небезпечної відстані завдавав удару. Але ми бачимо, як по м’ячу б’є Довбик, і як б’є Ванат:) Помітив, що Влад і з Ярмоленком позиціями мінявся, намагався щось вигадати. Тому можна констатувати, що в цьому сезоні Ванат все ще шукає себе на футбольному полі», – розповів Хацкевич.

Раніше Олександр Хацкевич пояснив, в чому були проблеми Володимира Бражка у матчі проти «Лаціо».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павел Крикун
Ніщеброди! Яка ліга ЧМ або ліга Европи, у дупу. Я не розумію, люди все життя грають у футбол, а результата "0". Невже не можна знайти 11-чоловіків в Україні як при Лобановському, які зможуть і будуть грати  нормально. Чесно, і дивитись немає бажання. Позоріще!!!
potemkin78
много забивал? и на поле не он должен искать мячь а партнёры ему давать мячи чтоб он забивал а у нас две 8 непонятно чем на поле занимались