Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1748
3

Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 22 вересня о 21:45 за Києвом

Інтер – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 вересня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 5-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Міланом». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Інтер

Команда чудово провела минулий сезон. Вона вже до початку весни зняла будь-які питання щодо того, кому дістанеться скудетто. Щоправда, в інших турнірах нерадзуррі не досягли успіху, але це з лишком було компенсовано чудово оформленим чемпіонством. Хоча фінансова ситуація залишається непростою, власникам не вдається домовлятися з кредиторами. У результаті влітку склад посилювали переважно тими, хто приходив як вільний агент - Таремі з Зеліньськи. Тож не дивно, що на старті не все виходить. Чорно-сині встигли втратити очки в обох виїзних поєдинках спочатку з Дженоа, а минулого тижня - і Монцею, причому Думфріс оформив 1:1 голом на 88-й хвилині. У Лізі чемпіонів із Манчестер Сіті був важкий бій, із досить закономірними 0:0 у підсумку.

Мілан

Клубу минулого сезону вдалося піднятися на друге місце в Серії А. Але навіть віце-чемпіонство не допомогло Стефано Піолі зберегти свою посаду. На посаду запросили Паулу Фонсеку, а склад спробували зміцнити, підписавши Абрахама, Морату, Павловича, Фофана, Емерсона Рояла та Воса. Повернення португальця, який раніше суперечливо попрацював із Ромою, тріумфальним не вийшло. Більше того, після нічиїх 2:2 з Торіно та Лаціо та поразки вдома Пармі нібито у керівництві червоно-чорних навіть обговорювалося, чи не поміняти знову тренера. Але у результаті екс-наставник Шахтаря отримав час як мінімум до кінця вересня. І вдалося виграти нарешті, причому з розгромним рахунком 4:0 - але в суперниках був скромний новачок, Венеція. Але у Лізі чемпіонів з Ліверпулем, навіть відкривши рахунок, зрештою безвільно поступилися 1:3. Тепер Фонсеку врятує лише тріумф у дербі, але вже обговорюють його наступника.

Статистика особистих зустрічей

У дербі делла Мадоньїна останнім часом не виходило у россонері нав'язати боротьбу сусідам. Нерадзуррі виграли ось уже шість очних матчів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на сюрпризи від россонері. Ставимо на те, що чорно-сині виграють у сусіда (коефіцієнт – 1,666).

Прогноз Sport.ua
Інтер Мілан
22 вересня 2024 -
21:45
Мілан
Перемога Інтера 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Португалії. ЧС з футзалу: хто вийшов до 1/4 фіналу?
Футзал | 26 вересня 2024, 20:09 14
Сенсаційний виліт Португалії. ЧС з футзалу: хто вийшов до 1/4 фіналу?

Визначено чвертьфінальні пари: Україна – Венесуела, Бразилія – Марокко

Наймолодша команда. Український клуб очолив європейський рейтинг
Футбол | 27 вересня 2024, 05:23 0
Наймолодша команда. Український клуб очолив європейський рейтинг

Рух дає найбільше ігрового часу футболістам U-21 за останні 3 роки

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Напевно останній матч Фонсеки ...