Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1921
6

Сергій ПАЛКІН: «У Кривому Розі загинули люди. Це могли бути ми»

В умовах повномасштабної війни з рф донецькому клубу вдається підписувати та повертати легіонерів

Сергій ПАЛКІН: «У Кривому Розі загинули люди. Це могли бути ми»
shakhtar.com. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про те, як його клубу вдається підписувати легіонерів, наголосивши на тому, що в умовах війни повністю контролювати ситуацію з безпекою «гірники» все ж таки не можуть.

«Все ще важко переконати гравців приїхати. Але зараз ми розробили деякі процеси та стандарти, аби максимально забезпечити безпеку. Однак, звісно, ​​ми не можемо повністю контролювати ситуацію. На початку вересня у нас була виїзна гра у Кривому Розі. За кілька днів до нашого приїзду готель, де ми мали ночувати, був зруйнований російськими ракетами. Чотири людини загинули. Це могли бути ми».

«Ми показуємо гравцям, що робимо усе можливе, аби забезпечити їхню безпеку. Де б ми не знаходилися, бункери є, чи то на стадіоні, чи то в готелі. Ми завжди у бойовій готовності та практично перебуваємо лише на заході України. Безпека наших гравців – наш головний пріоритет. Футбол йде слідом», – сказав Палкін.

Також гендиректор «гірників» жорстко висловився на адресу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), назвавши її поведінку щодо українських клубів ганебною.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
easterly
Як ресурс взбадьорився перед Болоньєю) - скільки слізних новин від фк криса. Це наперед оправданіє за можливий вльот від макаронів?
nick07
"- рєбята, на єго мєстє должєн бьіл бьіть я...
- напьєшся - будешь..."
так і Львові доволі часто прилітає, то може перенести всі матчі за кордон? 
Толян
Всем игрокам Шахтера Героя Украины за мужество приехать в Кривой Рог. Палкину трижды Героя!
ГИП ГИП УРА!
Виктор Войцеховский
Ну по клубу солнцевской ОПГ бить не будут. Зря что-ли Ринат в 2014 году ездил на Раиссу 12 раз в марте-мае 2014 координируя создание ДыРы и ЛыРы.
Disiny7
І що не так він розповів? Це на 100% не бразило-балканська війна і заробітчанам якось треба роз'яснювати для чого вони тут. Гроші, звісно, багато що вирішують, але ж безпека насамперед.