Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 17 вересня 2024, 21:05
1042
0

Україна – Ангола. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу з футзалу

Тільки перемога, причому бажано з великим рахунком, залишить шанси українцям на вихід із групи

| Оновлено 17 вересня 2024, 21:05
1042
0
Україна – Ангола. Прогноз і анонс на матч чемпіонату світу з футзалу
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу 18 вересня в Узбекистані пройдуть матчі другого туру групи С чемпіонат світу з футзалу. Збірна України, яка у першому турі програла Аргентині 1:7, зустрічатиметься з командою Анголи.

Україна

Підопічним Олександра Косенка у першому турі дістався дуже серйозний суперник в особі збірної Аргентини. Ця команда виступала у двох останніх фіналах чемпіонату світу (золото у 2016 році та срібло у 2021). Але навряд чи хтось із наших вболівальників очікував, що українці програють з таким великим рахунком.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Причому все для наших хлопців починалося непогано, особливо тоді, коли наприкінці першого тайму на 16-й хвилині Петро Шотурма вивів Україну вперед. Але ще до перерви протягом однієї 19-ї хвилини аргентинці не лише вирівняли становище, а й вийшли вперед. Щодо другого тайму, то тут усі п'ять м'ячів були забиті суперниками. До речі, чотири з них у порожні ворота, коли українці грали з п'ятим польовим гравцем.

Тепер треба вибиратися зі складного становища і перше завдання – це перемога у матчі з Анголою. І дуже важливо не просто виграти, а постаратися досягти успіху якомога з більшою різницею голів, тому що це цілком може стати в нагоді при підсумковому розподілі команд у групі С.

Ангола

Ангольські футзалісти вдруге поспіль беруть участь у фінальному турнірі чемпіонату світу. Три роки тому у Литві на першому етапі вони виступали у групі Е, де програли всі три матчі – Японії 4:8, Парагваю та Іспанії з однаковим результатом 1:4. В результаті Ангола посіла останнє місце і до другого етапу не пробилася.

Зазнали поразки майбутні суперники українців і у першому турі цьогорічного чемпіонату світу. Вони поступилися збірній Афганістану 4:6. Тому, як і наша команда, ангольці поки що очок не набрали і для них гра з Україною теж має важливе значення.

Цікаво, що в матчі з Афганістаном африканська збірна сама забила лише два м'ячі (обидва рази відзначився Адеріто). Інші два голи афганці забили у власні ворота.

Статистика матчів

На попередніх чемпіонатах світу збірні Анголи та України не зустрічалися.

Прогноз на протистояння

За всіма показниками українці виглядають явно сильнішими за своїх майбутніх суперників. Тож чекатимемо від них не просто перемоги, а з великим рахунком. Припустимо, що з різницею не менше ніж у п'ять м'ячів.

18 вересня, середа

Україна – Ангола
Ташкент (Узбекистан). 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі Суспільне Спорт і регіональних каналах Суспільного
УКРАЇНА - АНГОЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 6:1

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.