Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 15 вересня 2024, 20:38
6204
23

Болючий удар. Збірна України з великим рахунком програла Аргентині

Наша команда невдало стартувала на чемпіонаті світу

| Оновлено 15 вересня 2024, 20:38
6204
23
Болючий удар. Збірна України з великим рахунком програла Аргентині
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України стартувала на чемпіонаті світу з футзалу, що проходить в Узбекистані. Наша команда провела плідну підготовку до турніру, родзинкою якої стала перемога над Португалією у товариському матчі. Першим суперником «синьо-жовтих» стала Аргентина, яка виходила до фіналів попередніх двох світових першостей. 2016-го аргентинці стали чемпіонами, а 2021-го програли вирішальний поєдинок Португалії.

На початку поєдинку номінальні господарі більше володіли м'ячем, на що українці відповіли активним пресингом. І перший небезпечний момент відбувся біля воріт збірної Аргентини, коли Швед не влучив у ворота із вигідної позиції.

Getty Images/Global Images Ukraine

Невдовзі вже українці почали грати першим номером, змушуючи оборонятися суперників. Були близькі до успіху Шотурма та Семенченко, але з їхніми ударами впорався вартовий воріт аргентинців Сармієнто. Втім, голкіпер «біло-блакитних» виявився безсилим, коли після передачі Чернявського Шотурма пробив у дальню «дев'ятку».

На жаль, українці досить рано заробили п'ять фолів, і ця обставина позначилася наприкінці тайму. Щоправда, шостий фол, який зафіксував новозеландський арбітр, видається спірним. Проте аргентинці отримали право пробивати дабл-пенальті, який реалізував Аррієта. Але на цьому неприємності для нас не скінчилися. Бранді технічним ударом замкнув простріл Гауни і збірна Аргентини повела в рахунку.

На початку другого тайму ще один гол у наші ворота забив Роса. «Синьо-жовті» взяли м'яч під контроль, але не могли впоратися із насиченою обороною суперників. А помилка Сухова, який протягом усієї гри підключався до атак збірної України, призвела до четвертого взяття наших воріт. А невдовзі ми пропустили і п'ятий.

Getty Images/Global Images Ukraine

Тренерський штаб української команди випустив на майданчик п'ятого польового гравця, яким став Микитюк. «Синьо-жовті» створили кілька гострих моментів, але забити не змогли. А наприкінці зустрічі аргентинці забили ще два голи у порожні ворота збірної України.

Наступний поєдинок на чемпіонаті світу «синьо-жовті» проведуть 18 вересня проти Анголи.

Чемпіонат світу. Група С. 1-й тур.

Аргентина – Україна – 7:1

Голи: Аррієта (19, 32), Бранді (19), Роса (21), Борруто (30, 40), Боло Алемані (38) – Шотурма (16)

Попередження: Корсун (14), Зварич (19), Шотурма (40)

Аргентина: Сармієнто, Таборда, Боло Алемані, Роса, Гауна – Кравецкі, Плаза, Корсо, Тріподі, Клаудіно, Борруто, Вапоракі, Бранді, Аррієта

Україна: Сухов, Швед, Чернявський, Шотурма, Микитюк – Ципун, Савенко, Жук, Зварич, Корсун, Мельник, Семенченко, Абакшин, Фаренюк

Humo Arena (Ташкент, Узбекистан)

АРГЕНТИНА – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yura_bulyk
Нажаль необгрунтовані 2-3 фоли 1 тайму  стали запорукою провалу , а реально до 18 хвилини була рівна гра
Nikos
 Нічого не нагадує? Це якийсь особливий вид патріотизму ганьбитися з прапором на плечах.
Выталкиватель парашутистов
Результат более чем закономерный,до игры все понимали, что мы с Аргентиной играем в разных лигах. По большому счету, этот результат ни о чем не говорит, в смысле турнирной ситуации, мы спокойно обыграет и Афганистан и Анголу и со второго места выходим в 1/8. И должны попадать в 1/4, а вот тут могут быть большие проблемы, там уже не останется глухих команд, типа Анголы. Я думаю, что выход в 1/4 будет хорошим результатом для Украины, учитывая наш слабенький чемпионат страны и наличие такого авантюрного вратаря ( то, что проходило в Украине, тут не проходит, проходят голы в наши ворота из-за его ошибок). Теперь главное - не обосраться в игре с Афганистаном.
BATI-GOOOOOL
Я вважаю що на результат дуже вплинула перемога над Португальцями.Піймали зірку !!! Ну і добре що по носу отримали.далі будуть грати.
RKarp
Ось де клондайк для тцк, але неможна, все заброньовано !! Спортивні Герої України !! Краще фермера з трактора забрати…..
Snooker
Это как можно так играть ,что ведя в счёте 1-0 ,пропустить 7 мячей 
Snooker
Проигрыш имени тренера,безвольная игра ,одни спекулянты работают и сплошь коррупция 
umnuy2
фиг с ней анголой там может ананасом играют но откуда у талибов сборная-они там головами неверных тренируются что-ли
Sit Simurg
Навіть не Ямайка ..)
Андрій Заліщук
Мда...добре що попереду Ангола з Афганом, хоч би там не обісрались...сука як так після 6-3 над Португалією - однією з найсильніших команд світу і так зганьбитися???!!!
Dfbj
Наші грають до першої помилки, потім втрачають голову
deswit
Порадували...
_Quantum19_
Так ганебно програти... Немає ні слів, ні емоцій.
Archie1991
У футболі був би такий самий рахунок, ... нікчеми. 
mini.f
Порівнюю збірну Генадія Лісенчука та гру збірної, яку вже багато років очолює Косенко. Різниця дуже велика. І в гіршу сторону, 100%.... Експеремент, який відбувся в 2013 році, коли був відсторонений від керівництва  АМФУ Г.Лісенчук і до влади у вітчизняному футзалі прийшли молоді "спеціалісти", наш футзал почав потехеньку сповзати в міжнародних рейтингах. Порівняйте результати до 2013 року и на сьогодняшний час. Побачили різницю? Головний тренер команди зараз - це вчорашній час вітчизняного футзалу, цене той рівень, який є зараз в світовому футзалі, це можна побачити неозброєним оком... І це наша біда.
Так, ми повинні вигравати у Анголи і Афганістану.  А далі що? Може пощастить і ми виграємо в 1/8 і то, це далеко не факт. Може зійдуться зірки і мі пройдемо далі і будемо потім хвалити наших хлопців за видатний успіх на ЧС..... Але щось мені дуже не віриться в такий розвиток подій.... Тут правильно згадали авантюрну гру нашого воротаря, і не даремно. Якщо Косенко хоче вигравати, його не повинно бути  в рамці ворот, це однозначно... А може і другий воротат ще слабкіший ?  Товариські ігри перед ЧС ні про що не кажуть, і те, що виграли у Португалії кілька днів назад, про це потрібно забути, якщо ми зустрінимось з ними на ЧС, то відгрузять вони нам від 5 до 10 м'ячів, якщо це буде їм потрібно...
aleks19826
Це німеуцьке порно жостве. В товарняках понавигравали у всіх і вже думали ЧС виграти. Клоуни позорні. Та програйте з нормальним рахунком, як рахіти, а не бомжі. "Краще покоління за 20 років". Ганьба ганебна. Не позортеся, програйте два наступні матчі хоч не розгромно і це буде успіх для цього покоління "найкращих за 20 років2))))
apepa
Афганистану тоже 1-7 проиграем??