Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2024, 16:51
1919
1

Газон не для футболу. Ворскла в меншості втримала нічию проти Руха

Команда Долганського зробила маленький подарунок тренеру на ювілей

| Оновлено 15 вересня 2024, 16:51
1919
1
Газон не для футболу. Ворскла в меншості втримала нічию проти Руха
УПЛ

Порівняно з попереднім туром головний тренер «Ворскли» Сергій Долганський зробив деякі ротації у стартовому складі своїх підопічних. Замість Корнієнка та Ковталюка на поле вийшли Пердута та Ієде. У складі «Руха» Віталій Пономарьов після розгромної перемоги над «Інгульцем» кадрових перестановок у своєму складі вирішив не робити.

Господарі поля активніше розпочали гру і в дебюті матчу Пердута намагався дальнім ударом завершити атаку полтавчан, але Ледвій у падінні ліквідував загрозу. Боротьба за м’яч проходила на підступах до обох воріт і через брак завершальних передач небезпечних моментів та ударів не виникало.

Натомість ігрових зіткнень не бракувало і досвідченому арбітру Балакіну часто доводилося зупиняти гру, при цьому жовтих карток не показуючи. Перше ж попередження у грі було зроблено Скляру - за розмови з асистентом арбітра матчу. І згодом після цього пожвавлення на трибунах полтавського стадіону викликав удар Ієде, який потужно пробив поруч зі штангою.

Під кінець тайму стався один з ключових моментів поєдинку. Скляр у підкаті грубо зіграв проти Дідика і побачив перед собою другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону. Для Скляра це було вже 6-те вилучення в УПЛ, а всеукраїнський рекорд за цим показником належить Сергію Сімініну, в пасиві якого 9 червоних карток.

Через повітряну тривогу початок другого тайму було зміщено. Не зважаючи на чисельну меншість, гравці «Ворскли» продовжували шукати шляхи взяття воріт суперника. І таку нагоду мав Мякушко, який зі штрафного пробивав в рамку воріт, але Ледвій перевів м’яч на кутовий. Рухівці відповіли небезпечним ударом Федора, але Ісенко зумів впоратися з цим ударом.

Напруга на полі наростала і арбітру доводилося часто втихомирювати пристрасті за допомогою жовтих карток. Але ще одного вилучення з поля більше не було зафіксовано. В підсумку бойова нічия у Полтаві. Безвиграшна серія «Ворскли» з «Рухом» триває в чемпіонатах 6 ігор: чотири нічиї та дві поразки.

При цьому завершилася безнічийна клубна рекордна серія «Руха», яка тривала в УПЛ 6 ігор: чотири перемоги та дві поразки. «Рух» за Віталія Пономарьова 20-й раз зіграв внічию в чемпіонатах. Завершилася і безнічийна домашня серія «Ворскли», яка тривала в УПЛ 8 ігор: три перемоги та п’ять поразок. І сталася ця подія в день 50-річчя головного тренера «біло-зелених» Сергія Долганського.

Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Ворскла» – «Рух» - 0:0

Попередження: Скляр, 33, Челядін, 65, Кане, 73, Ісенко, 85 – Квасниця, 45+1, Сич, 66, Дідик, 83

Вилучення: Скляр, 38 (друге попередження)

«Ворскла»: Ісенко – Пердута, Чорноморець, Гучек, Крупський – Челядін (Кулаковський, 75), Скляр, Павлюк (Хрипчук, 43) – Мякушко (Нестеренко, 75), Ієде (Ндукве, 90+1), Кане.

«Рух»: Ледвій – Роман (Лях, 87), Холод, Дідик, Сич – Федор, Підгурський (Руніч, 64), Притула – Карабін, Краснопір, Квасниця (Клайвер, 56).

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.).

Стадіон: «Ворскла» ім. О. Бутовського (Полтава).

Удари (у площину): 4 (2) – 7 (4)
Кутові: 2 – 8
Офсайди: 1 – 0.

ВОРСКЛА - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 28°C

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума призових Дорощука за 2-ге місце у фіналі Діамантової ліги
Інші види | 15 вересня 2024, 00:12 1
Стала відома сума призових Дорощука за 2-ге місце у фіналі Діамантової ліги

Олег отримав чек у 12 тисяч доларів, Фельфнер за 6-ту позицію заробив $2000

ВІДЕО. Воротар збірної України пропустив на 21-й секунді у матчі чемпіонату
Футбол | 14 вересня 2024, 22:57 14
ВІДЕО. Воротар збірної України пропустив на 21-й секунді у матчі чемпіонату

Анатолію Трубіну забили швидкий гол у матчі Бенфіки та Санта Клари у Португалії

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roman
Не газон а город