Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
202
0

Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Полтавці можуть випередити рухівців

Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 15 вересня, «Ворскла» в рамках шостого туру УПЛ прийматиме «Рух». «Біло-зелені» майже три роки не перемагають «жовто-чорних» і в разі перемоги випередять рухівців у турнірній таблиці.

Ворскла

У минулому турі підопічні Сергія Долганського в гостях зіграли внічию з іншим львівським клубом – «Карпатами». Після гри керманич полтавчан зазначив: «Зараз у нас триває становлення колективу. Від нас пішли дев’ять гравців, і на заміну прийшли нові хлопці. Атмосфера впевненості в нашій команді лише формується. У багатьох матчах ми намагаємось звикнути до гри, один до одного».

Заповнюючи паузу в чемпіонаті, «Ворскла» у товариській грі здобула гостьову перемогу над «Олександрією». Перед грою з «Рухом» безнічийна домашня серія ворсклян триває в УПЛ 8 ігор: три перемоги та п’ять поразок. Теоретично «біло-зелені» можуть забити 900-й гол в чемпіонатах України, але для цього потрібно ще 4 влучних удари гравців полтавського клубу.

Рух

У попередньому турі рухівці розгромили «Інгулець» з рахунком 5:0, здобули свою найбільшу перемогу в УПЛ і перебувають на третьому місці в турнірній таблиці. Безнічийна клубна рекордна серія рухівців триває в чемпіонатах 6 ігор: чотири перемоги та дві поразки. Для Віталія Пономарьова це буде ювілейний, 50-й, матч біля керма «Руха» в різних турнірах.

Ось передматчева думка наставника львівської команди: «Шість гравців «Руха» були у складі молодіжної збірної України, тому ми не могли використати всіх футболістів, щоб повноцінно готуватись до матчу з «Ворсклою». Ми задоволені та пишаємось тим, що хлопці представляють нашу країну на міжнародному рівні. Та якщо говорити зі сторони клубу, то непросто готувати гравців після матчів за збірну і фактично у нас є три групи футболістів різного ступеня готовності». У загальній групі тренуються Юрій Климчук, Марко Сапуга та Фредді Плюман, які відновилися від травм.

Статистика зустрічей

В УПЛ «Рух» зіграв вже вісім матчів проти «Ворскли» і тут наразі рівність сил: по дві перемоги рухівців і полтавчан, чотири нічиї. Єдине, що «біло-зелені» забили 11 м’ячів, а «жовто-чорні» - 10. «Рух» найбільше голів за матч пропустив в УПЛ саме у грі з «Ворсклою» (2:5, 23 серпня 2020 року). Востаннє «Ворскла» приймала «Рух» 10 грудня минулого року і цей поєдинок завершився з рахунком 1:1. Гості першими відкрили рахунок – після удару Василя Руніча, а під кінець матчу врятував господарів від поразки Руслан Степанюк. Загалом безвиграшна серія «Ворскли» у матчах з «Рухом» з 4 грудня 2021 року триває вже 5 ігор: три нічиї та дві поразки.

Феміда

Арбітром матчу призначено Миколу Балакіна (Київська область), який в УПЛ провів 90 матчів. Раніше «Ворскла» при Балакіні провела вже 14 (!) ігор в чемпіонатах: 6 перемог, нічия та 7 поразок. «Рух» при цьому арбітрі провів 7 ігор в УПЛ і ще не перемагав: 4 нічиї та 3 поразки.

Прогноз на протистояння

«Ворскла» в домашніх матчах обходиться без нічиїх вже 8 ігор поспіль. «Рух» не програє від полтавчан впродовж 5-ти ігор. Прогнозуємо мінімальну перемогу гостей на стадіоні у Полтаві.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ісаєнко, Корнієнко, Чорноморець, Гучек, Крупський, Челядін, Скляр, Павлюк, Мякушко, Кане, Ковталюк.

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман, Підгурський, Притула, Федор, Квасниця, Карабін, Краснопір.

Прогноз Sport.ua
Ворскла
15 вересня 2024 -
13:00
Рух Львів
Перемога Руха 2.41 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.