Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 вересня 2024, 02:05
361
0

Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 15 вересня о 17:15 за Києвом

| Оновлено 15 вересня 2024, 02:05
361
0
Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

15 вересня на «Монтіліві» пройде матч 5-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Барселоною». Поєдинок розпочнеться о 17:15 за київським часом.

Жирона

Команда, звісно, ​​так і не стала іспанською версією Лестера повною мірою. Але при цьому вона й не здулася повністю у другому колі минулого сезону, що часто трапляється з вискочками. У результаті жиронці фінішували третіми, про що не могли і мріяти... Але після такого розпродажу було неминуче, від Яна Коуту і до Довбика, що став найкращим бомбардиром тієї Прімери. З іншого боку, наставник, Мічел, залишився у проекті. А скаути та переговорники забезпечили не лише масовим напливом новачків за скромні гроші, а й низкою цікавих імен. Залишилося їм тільки розкритися, а поки що команду очікувано лихоманить, і після 1:1 з Бетісом і 0:3 з Атлетіко вийшло сухо обіграти Осасуну та Севілью. Адже попереду дебют у Лізі чемпіонів, там навантаження різко зросте, а календар ущільнюється.

Барселона

Клуб все ще залишається вкрай проблемним щодо фінансів. Це вилилося в те, що з реєстрацією Дані Ольмо, який повернувся до Каталонії, виникли проблеми. Більше того, довелося буквально виштовхнути Гюндогана, якого запрошували лише рік тому. А перед дедлайном масово працевлаштували та інших – Серджі Роберто, Віктора Роке, Лангле, Маркоса Алонсо. Але головним переходом стала поява на тренерській посаді Фліка. Хансі, як відгукуються всі його нові підопічні, багато що змінив. І поки що на краще: стартували з чотирьох перемог із загальним рахунком 13:3, і, головне, мадридський Реал примудрився до осені встигнути відстати на 4 бали. Звісно, ​​не хочеться за підсумками поєдинку проти сусіда урізати цей гандикап.

Статистика особистих зустрічей

Жиронці не програють ось уже тричі поспіль. І зуміли перемогти в обох матчах минулого сезону.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що господарі знову матимуть позитивну статистику. Кулес настав час перемогти і цього противника, і команда Фліка виглядає готовою це зробити (коефіцієнт - 1,83).

Прогноз Sport.ua
Жирона
15 вересня 2024 -
17:15
Барселона
Перемога Барселони 1.83 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.