Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 вересня 2024, 01:01
1002
2

Вацко пояснив, чому Ребров не піде з посади наставника збірної України

Журналіст та коментатор вважає, що у Реброва головним завданням є вихід на ЧС-2026

| Оновлено 12 вересня 2024, 01:01
1002
2
Вацко пояснив, чому Ребров не піде з посади наставника збірної України
УАФ. Сергій Ребров

10 вересня відбувся матч другого туру групи 1 Дивізіону до Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів.

Після завершення зустрічі український коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі висловився про можливий відхід Сергія Реброва з посади головного тренера синьо-жовтих:

«Дуже багато лунає вимог щодо відставки Реброва. Якщо про мене говорити, то я не вимагаю відставки Реброва з однієї причини: який сенс вимагати щось, якщо ти апріорі не віриш, що це може відбутися?

Я не вірю, що відставка Реброва реальна. Чому? Я поясню. Президент УАФ на пресконференції чітко озвучив завдання перед головним тренером збірної - вихід у фінальну частину ЧС-2026. Через Лігу націй, або через кваліфікацію - неважливо. Головне – вийти туди, на чемпіонат світу.

І тепер запитання для всіх. Збірна України під керівництвом Сергія Реброва внаслідок поразок від Албанії та Чехії втратила шанс вийти на ЧС-2026? Ні, не втратила. Так тоді про яку відставку йдеться? Я не бачу навіть натяків, що Сергій Ребров сам може подати у відставку.

Цілком ймовірно, що він може сприймати цю ситуацію, як здатися у процесі виконання завдання. І я дуже не впевнений, що йому дадуть здатися... вищі сили», – сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Legenda
Ну давайте тогда так, не вывел на ЧМ не получает свои 1,5 миллиона за год контракта, а лучше отдаст на ВСУ за два года 3 миллиона за провал на евро, лиги наций и отбор на ЧМ! Ну в лучшем случае будет только пост в инстаграме с извинениями))
Микола Захарченко
Якщо Ребров не виконає завдання виходу на ЧС-26 , то його друг Шевченко також повинен піти зі своєї посади . Це буде справедливо .