Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 вересня 2024, 22:35
206
0

АШУР: «Спаринг із Зорею дав багато інформації. Перемоги залишимо на УПЛ»

Головний тренер «Полісся» Імад Ашур розповів про товариський матч

| Оновлено 08 вересня 2024, 22:35
206
0
АШУР: «Спаринг із Зорею дав багато інформації. Перемоги залишимо на УПЛ»
ФК Полісся. Імад Ашур

Головний тренер «Полісся» Імад Ашур розповів про спаринг із «Зорею» (1:2) та головні цілі, які переслідував тренерський штаб перед цим поєдинком:

– Яку інформацію для роздумів дав цей поєдинок? Яка це саме інформація?

– Сьогодні треба почати з цілі поєдинку. Ми вирішували багато питань: дати пограти тим, хто і так грає зазвичай, дати ігрову практику гравцям першої команди, які отримують менше часу. Безумовно, було багато хлопців, які номінально в «Поліссі-2», треба було й їм дати трохи контексту з опору, до якого їм треба прагнути. Сьогодні було багато інформації по кожному з цих різних контекстів, також є дуже приємна інформація. Звісно, всі завжди хочуть результату, але його не може бути завжди. Якщо ми будемо програвати лише в контрольних матчах, то я готовий робити це без сумнівів, якщо ми будемо досягати бажаних цілей. Ви бачили й змішані склади, сьогодні всім хотілося перемогти, але це точно не було першим пріоритетом. Після декількох вихідних гравці першої команди отримали суттєве навантаження та мали мікрозбір, можна сказати, а сьогодні був його останній день. Зараз ще хлопці підуть до тренажерної зали та будуть в мікроциклі готуватися до наступної гри.

– Наскільки ви задоволені найближчим резервом, можливо, хтось вас приємно вразив? Можливо, про когось ви змінили думку та будете допускати когось до першої команди?

– Насправді до тренувального процесу регулярно долучаються гравці «Полісся-2». Зазвичай це ті, хто проявляє себе на тренуваннях та в матчах за «Полісся-2». Часто це відбувається, щоб ми дозували навантаження на гравців першої команди, тому цих футболістів ми знаємо достатньо непогано. Ми постійно на контакті з тренерським штабом «Полісся-2». Не скажу, що сьогодні був хтось, окрім гравця на перегляді, який став би для нас сюрпризом. Ми знаємо, що хлопці працюють в тому ж напрямку, що й перша команда. Ми знали, що будуть питання в тому, чи зможуть вони в цей момент грати на цьому рівні, але точно було зрозуміло, що вони будуть компенсувати це бажанням, що ми бачили на останньому відрізку матчу. Дуже приємне враження залишила атакувальна група гравців, яка була здебільшого сформована з гравців другої команди. Безперечно, є ті, кого можна виділити з позитивної точки зору, але не хочу зараз цього робити, щоб ні в кого не було зіркової хвороби. Я думаю, і так всі знають, хто сьогодні виділявся.

– Наскільки варто зважати на результат чи сьогодні це не було головним?

– Думаю, якщо запитати це у всіх присутніх, то відповіді будуть різними. Я вже говорив, що сьогодні в нас була конкретна ціль. Це була завершальна частина невеличкого мікроциклу під навантаженням. Це був навчальний процес, фактично ця гра була завершальним тренуванням тижня з підвищеною відповідальністю і великим бажанням отримати якомога більше інформації. Ми хочемо вигравати завжди, але ж ми дуже добре розуміємо, що сьогодні самі собі створили контекст, де ми отримали більше складнощів на полі. Але це було з ціллю отримати більше інформації, тому нехай кожен судить по-своєму. Але для мене внутрішньо, це був навчальний контекст та контекст розвитку всіх, хто тут брав участь – не більше. Можливо, це комусь не сподобається, але, пробачте, це моя особиста думка.

– Лишаємо перемоги на офіційні матчі?

– Такий план (сміється).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ребров пояснив, чому збірна зазнала поразки у грі з Албанією
Футбол | 08 вересня 2024, 00:50 59
Ребров пояснив, чому збірна зазнала поразки у грі з Албанією

Наставник збірної України дав прес-конференцію після матчу Ліги націй

Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Україна не переважала в класі Албанію»
Футбол | 08 вересня 2024, 21:23 3
Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Україна не переважала в класі Албанію»

Колишній гравець збірної України оцінив невдалий старт підопічних Реброва

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.