Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
4403
8

ВАЦКО: «Якщо послухати Палкіна та Суркіса, то у нас у центрі 450 млн грало»

Коментатор висловився про гру Судакова та Шапаренка за збірну України у матчі з Албанією

ВАЦКО: «Якщо послухати Палкіна та Суркіса, то у нас у центрі 450 млн грало»
Getty Images/Global Images Ukraine. Георгій Судаков та Микола Шапаренко

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі український коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі висловився про гру Георгія Судакова та Миколи Шапаренка у цьому поєдинку:

«У нас тільки в центрі поля, якщо Сергія Палкіна та Ігоря Суркіса послухати, 450 мільйонів євро грало. Інша справа – як вони грали.

Знаєте, коли вперше Ребров почав ставити одночасно у збірній на поле Шапаренка та Судакова, мені здавалося, вони можуть гармонійно взаємодіяти, я був дуже натхнений. Але с плином часу мені ось це поєднання Судакова та Шапаренка у центрі поля дуже нагадує історію в збірній Англії, коли там свого часу поруч намагалися втиснути двох абсолютно блискучих та супертопових футболістів, футболістів світового рівня – Френка Лемпарда та Стівена Джеррарда.

Кожен із них окремо – фантастичний у своєму клубі. Лампс – у «Челсі», Стіві Джі – в «Ліверпулі», але в зібрній, коли разом на футбольному полі, то кожен дивовижним чином втрачав свій клубний блиск і найголовніше – свою клубну ефективність. Ось така в мене аналогія виникає, коли я дивлюся на взаємодію Шапаренка та Судакова, зокрема в матчі проти Албанії. Кожен – не у своїй тарілці», – сказав Вацко.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя Зінченка, Маліновського перед заміною у грі Україна – Албанія
Футбол | 08 вересня 2024, 07:34 8
ФОТО. Обличчя Зінченка, Маліновського перед заміною у грі Україна – Албанія

Що ж такого Ребров та Вісенте Гомес говорили гравцям?

Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Україна не переважала в класі Албанію»
Футбол | 08 вересня 2024, 21:23 0
Юрій ШЕЛЕПНИЦЬКИЙ: «Україна не переважала в класі Албанію»

Колишній гравець збірної України оцінив невдалий старт підопічних Реброва

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavel_i_CO
Судакову намалювали клаусулу в 150млн, а суркіс потролив ахмєтава, заявивши, що Шапаренко футболіст в два рази кращий ніж Судаков. А журналюги вигадують... І ахмєтава згадати боїться, зсилаючись на палкіна, який в тому іржавому болоті звичайна шістка
Mamay
Ті всі журналюги в одній тарілці з тим всім шоблом яке керує футболом, будуть зараз як після євро всіх собак вішати на футболістів
Андрій Ге55
Щось таки не так в футбольному царстві..ой, пардон, федерації.Здається мені що Шева не той чувак, що там порядок наведе.Блохін і К° взагалі забули де вони працююють.. В БУХГАЛТЕРІЮ!
AndiM
Сундуков просто зайвий у збірній, і займає чуже місце лиш через те що без матчів за збірну йому не дадуть дозвіл на роботу в Європі. 
sashav2007
То може все таки тренер, не дав настанову вірну?!
Vbolivalnyk-Peter
В мене взагалі складається враження що Судаков почувається "в своїй тарілці" тільки коли пору з ним Бондаренко грає... В іншому випадку згадується приказка про тацюристів...
Толян
Зря Палкин позвонил Суркису, Ренат ждал звонка первым.