Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
2286
2

Олександр КУЧЕР: «Повторення румунського синдрому я не очікував»

Фахівець здивований байдужістю гравців у першому таймі

Олександр КУЧЕР: «Повторення румунського синдрому я не очікував»
УАФ

Колишній захисник збірної України Олександр Кучер прокоментував підсумок матчу першого туру Ліги націй між «синьо-жовтими» і командою Албанії (1:2).

– Олександре, Ви очікували поразки України від Албанії?
– Звичайно, всі, хто розуміється на футболі, розуміли, що Албанія – дуже непроста команда. Це вже давно не збірна-аутсайдер у європейському футболі. Давайте просто згадаємо, як вони зіграли на Євро: нічия з Хорватією (2:2) і поразки з мінімальними різницями від Іспанії (0:1) та Італії (1:2).

Але я скажу так: повторення румунського синдрому я не очікував. Не думав, що Україна знову програє суперникові, який за класом і підбором гравців, за всієї поваги до Албанії, все ж нижчий за класом.

Я був здивований якоюсь байдужістю наших гравців у першому таймі. Ось не бачив я бажання, жаги до перемоги у наших футболістів.

– Тобто причина фіаско в недостатній мотивації?
– Не можу відповісти однозначно. Однак знову невдало зіграли на стандартах. Це я про перший гол насамперед і взагалі багато єдиноборств учора програли українці. Командні дії в обороні знову бажають кращого... Ось – головні причини поразки, я так думаю.

Чи результат за грою? Ймовірно, що так, тому що ми програли. Не бачу сенсу виправдовуватися. Україна вела з рахунком 1:0 і якби зіграли суворіше в обороні, реалізували свої решту моментів, а вони нехай і не стовідсоткові, але були, то святкували б перемогу.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Сашко, що ти мелеш, скажи правду , що винен ребров , обравши незрозумілу для гравців тактичну побудову, і не вгадавши зі складом.
Nick.Grabowski
Типова українська "традиція".
Вимагати максимальної самовіддачі,  відповідальності, порядності та професіоналізму від всіх навколо, але не від себе. 
Всі хочуть, щоб навколо всі були відповідальними, добрими, порядними професіоналами ... зокрема цього вимагають від футболістів та тренерів.
 Але хочеться запитати ... ви від себе вимагаєте такого ж рівня професіоналізму, порядності, відповідальності та самовіддачі у власній професійній діяльності, у вашому повсякденному житті?