Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 вересня 2024, 01:00
1220
2

ВАНАТ: «Що тут коментувати. Не треба казати, що ми вийдемо з групи»

Форвард збірної України висловився після поразки від Албанії у Лізі націй

| Оновлено 08 вересня 2024, 01:00
1220
2
ВАНАТ: «Що тут коментувати. Не треба казати, що ми вийдемо з групи»
УАФ. Владислав Ванат

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі форвард синьо-жовтих Владислав Ванат прокоментував поразку команди:

«Звичайно, ми незадоволені. Не знаю, що тут коментувати. Програли Албанії у матчі, в якому не мали програвати. Говорили, щоби не було повторення матчу з Румунією. Потрібно виходити із бажанням. До першого пропущеного м'яча гра була під нашим контролем, але потім він переламав весь хід гри.

Коли я виходив, то пішли ва-банк, грати у два нападники, бігти за спину захисників. Але, на жаль, моментів не було. Дякуємо нашим уболівальникам. Хочеться вибачитись за те, що ми не виправдали їхні надії. Не треба казати, що ми вийдемо з групи. Потрібно далі грати з таким самим настроєм, як сьогодні, і не падати духом після пропущених м'ячів», – сказав Ванат в ефірі MEGOGO.

Україна в одному квартеті, окрім Албанії, також грає з Грузією та Чехією. 10 вересня підопічні Сергія Реброва у Празі зустрінуться з чехами у поєдинку 2-го туру.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergei Aalst
 до пропущенного мяча? так вы первый удар нанесли на 42 минуте! ваши дыр-дыр ,пасы,перекаты надоели уже всем!  это не футбол! Шараренко при подаче углового очередной раз стоит вторым лишним! для чего он там стоит,подбодрить подающего? минус одна единица в штрафной! и никто не может подсказать ему,тренер не видит ,всем пофиг! 
antt
Типу це рецепт успіху. Не треба називати фаворитами - і все вийде. Але я знаю хто тепер фаворит - Грузія. Яка як і Албанія очевидно вперше була на Євро цього року. І що це за вабанк- два нападника. Це що відсутність у нас тих нападників дозволяє одному з них такі речі заявляти. Якби грали взагалі без нападника - то тоді б з одним у нього такий висновок напросився. Це ж не в три форварди почали грати.