Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 вересня 2024, 02:32
68
0

Німеччина – Угорщина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 07 вересня 2024, 02:32
68
0
Німеччина – Угорщина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

7 вересня на «Меркур Шпіль-Арена» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Німеччини зустрінеться зі збірною Угорщини. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Німеччина

Команда довгий час відверто не вражала. Дійшло до того, що попереднього наставника, Хансі Фліка, навіть звільнили з поста - вперше за всю історію всі попередні йшли самі. Але німці і справді після чергового провалу на чемпіонаті світу у контрольних матчах шокували і грою, і результатами. У результаті рік тому пост дістався Нагельсманн. Той спочатку набив свої шишки в осінніх поєдинках, але зробив висновки. У 2024-му році Бундестім оновив склад і став явно кращим. У результаті на Євро він розгромною перемогою проти Шотландії стартував, потім достроково вийшов у плей-офф, де впорався 2:0 із Данією. Але в 1/4 на них чекала Іспанія, і достроковий фінал голом в екстра-таймі виграла фурія роху - до речі, це був єдиний поєдинок, що підопічні де ла Фуенте не перемогли в основний час. Закономірно, що Юліан продовжує роботу - але що там із мотивацією гравців, і які зміни він підготував щодо розстановки та тактики? З урахуванням догляду не лише Крооса, а й Гюндогана, Мюллера та Нойєра?

Угорщина

Збірна останнім часом серйозно додала. Вона змогла піднятися та закріпитися у дивізіоні А Ліги Націй – більш того, у минулому циклі мало не виграла групу. Так, все ще не виходить повернутися на чемпіонати світу, і знову було програно 2022-го стиковий поєдинок. Але, з іншого боку, Собослаї та компанія вже вкотре вирушили на Євро. Там у підопічних Россі не все вийшло, вони програли не лише німцям, а й Швейцарії. Так, насамкінець виграли у Шотландії голом Чобота на десятій доданій хвилині, але цього виявилося замало, щоб вийти у плей-офф. Але достатньо, щоби тренерський штаб отримав ще один шанс.

Статистика особистих зустрічей

Угорці тричі не програвали німцям і навіть перемагали їх у минулій Лізі Націй. Але на нещодавньому Євро манншафт оформив упевнені 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей. Погодимося, що все йде до того, що перемога на Євро у німців буде повторена – ставимо на них із форою –1,5 гола (коефіцієнт – 1,78).

Прогноз Sport.ua
Німеччина
7 вересня 2024 -
21:45
Угорщина
Перемога Німеччини з форою (-1.5) 1.78 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.