Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 06 вересня 2024, 16:08
448
0

Ван Леувен заявив про щоденний прогрес Металіста 1925 під його орудою

Наставник харків'ян – про стан підопічних

| Оновлено 06 вересня 2024, 16:08
448
0
Ван Леувен заявив про щоденний прогрес Металіста 1925 під його орудою
ФК Металіст 1925. Патрік ван Леувен

Головний тренер «Металіста 1925» Патрік ван Леувен розповів про підготовку команди останніми днями до матчу в Першій лізі проти «Діназа», який відбудеться в суботу, 7 вересня.

– Розкажіть, будь ласка, над чим працювали цього тижня, у яких складових команда досягла прогресу?

– Тренуючись протягом тижня, команда щодня прогресує. Ми намагаємося побудувати дещо інакшу гру, ніж це було раніше. І те, що я бачу під час виконання вправ, хоч на тактику, хоч на техніку - я задоволений усім, що бачу протягом цього тижня. У нас є ще одне тренування, де ми будемо готуватися конкретно до наступного суперника. Це завжди поєднання техніки та тактики на прийдешній матч і таким чином ми готуємо команду до поєдинку.

– Після матчу проти «ЮКСА» ви казали про реалізацію. Що потрібно, щоб це змінити?

– Якщо ми кажемо про реалізацію, то, в першу чергу футболіст має бути в потрібному місці, щоб забити. Минулого тижня ми на тренуваннях постійно наголошували на цьому. Щоб відповідати вимогам тренерського штабу - потрібно завжди встигати на потрібне місце. І вже туди футболіст має додати свої якості та якість. Мені здається, що минулого тижня у нас було багато шансів, де ми могли забивати легко, як би встигали у потрібний момент бути на дальній стійці, на ближній стійці. Після гри проти «ЮКСА» я був задоволений стилем гри, але незадоволений тими моментами, де ми мали забивати.

– Наступний суперник «Металіста 1925» – «Діназ». За рахунок чого можна здобути перемогу в цьому матчі?

– Ми маємо продовжувати грати так, як в минулому матчі. Ми це будемо вимагати від футболістів, ми працювали над цим протягом тижня під час тренувального процесу. І будемо це вимагати під час матчу.

– У матчі з «Вересом» травмувався Калітвінцев, у минулому поєдинку через пошкодження змінили Кравця, Юрченка. У якому стані ці гравці та чи є в команді футболісти, на яких зараз ви не можете розраховувати через травми?

– Щодо травмованих гравців, окрім тих, хто вибули надовго, ще Калітвінцев не зіграє, хоча він вже починає рухатися. Також у нас немає Салюка, оскільки він поїхав грати в складі молодіжної збірної України.

«Металіст 1925» у турнірній таблиці групи А Першої ліги посідає 7-ме місце, маючи 3 очки після 4 матчів.

Раніше ван Леувен зізнався, що полюбляє, щоб його команда грала з м’ячем.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.