Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 06 вересня 2024, 02:22
43
0

Франція – Італія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 6 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 06 вересня 2024, 02:22
43
0
Франція – Італія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Twitter

6 вересня на «Парк де Пренс» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Італії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Франція

Команда - це чемпіон світу-2018 і учасник одного з найяскравіших і найдраматичніших фіналів мундіалей, коли в Катарі позаторік Аргентина лише в серії пенальті взяла заповітний титул. Але у форматі Євро підопічні Дешама розчаровують. То у фіналі домашнього турніру ухитряться програти нудній Португалії, яка втратила Роналду. Потім розгублять перевагу над Швейцарією і вилетять вже в 1/8 фіналу. У Німеччині Мбаппе та компанія практично не забивали з гри самі. Але в результаті все-таки дісталися там півфіналу, в якому Іспанія, майбутній володар титулу, все-таки виграла. Втім, такий результат виявився достатнім аргументом, щоб продовжити співпрацю з Дідьє. Тож у ле блі тепер мало що зміниться – хіба що тренерський штаб експериментуватиме у форматі Ліги Націй.

Італія

Збірна, здавалося б, за Манчіні знайшла себе - саме вона виграла Євро-2020, причому заслуженість успіху визнавали усі. Втім, буквально за кілька місяців стало зрозуміло, що команда не пробилася на другий поспіль мундіаль. Але Роберто не зняли ні тоді, ні після не особливо вдалого старту євровідбору - він сам рік тому де-факто втік до Саудівської Аравії, що запропонувала нечуваний контракт. Його змінив Спаллетті, і при цьому досвідченого наставника дива не сталося. Він дебютував із втрати очок проти македонців, із групи в результаті вийшли за рівності очок з Україною. А на самому Євро скуадра адзурра взяла лише одну перемогу над Албанією у стартовому турі (спочатку подарувавши супернику найшвидший гол в історії чемпіонату). Порівнявши в кінці поєдинку з Хорватією після поразки Іспанії, команда вийшла в 1/8 фіналу. Але там із нею впевнено, 2:0, впоралися швейцарці. Але примітно, що і після такого результату Лучано зберіг тренерську посаду – на Чобті почали об'єктивніше оцінювати свій потенціал?

Статистика особистих зустрічей

Французи виграли чотири рази у шести останніх матчах, програвши лише один. Але ця серія розпочалася після поразки з пенальті у фіналі чемпіонату світу-2006.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу французів удома. Але варто також пам'ятати, що обидва гранди досить прагматичні, тому варто ставити на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,89).

Прогноз Sport.ua
Франція
6 вересня 2024 -
21:45
Італія
Тотал голів менше 2.5 1.89 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.