Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 вересня 2024, 16:29
419
0

Лапорта про Фліка: «Він тренер, який не шукає виправдань»

Жоан Лапорта оцінив стартову роботу головного тренера команди

| Оновлено 03 вересня 2024, 16:29
419
0
Лапорта про Фліка: «Він тренер, який не шукає виправдань»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ганс-Дітер Флік

Президент «Барселони» Жоан Лапорта оцінив початкову роботу головного тренера команди Ганса-Дітера Фліка, а також порівняв його з Хаві:

«Ми вимагаємо від Фліка роботи, професіоналізму, бути тренером, який живе день за днем з інтенсивністю, бути тренером, який пропонує нам футбол, який нам подобається. Ми з цим згодні, і він закладає фундамент для досягнення цілей. Він людина, яка не шукає виправдань і обходиться тим, що у нього є. Він вимогливий, але у нас немає нічого конкретного в плані титулів. Те, чого хоче Флік, хочемо і ми, і ми будемо працювати, щоб досягти цього.

Я більше ніж задоволений, тому що Флік зрозумів, що Ла Масія – наш скарб. У Ла Масії багато гравців, але у нього вистачило сміливості поставити їх у першу команду. Центр нашого проєкту – це Ла Масія, і я дуже радий, що він взяв гравців з Ла Масії в першу команду. Він тренер, який не шукає виправдань. Це реальне рішення. Він побачив талант, який у нас є в Ла Масії і який перевершує всі інші.

Хаві – людина, яку я дуже ціную. Ми з колегами по раді директорів вирішили, що потрібно дати новий імпульс команді. Це було рішення клубу. Я завжди був вдячний Хаві. Він прийшов у важкий час, виграв Ла Лігу та Суперкубок, але в минулому році все пішло не так добре. З Хаві я підтримую ті стосунки, які у мене з ним склалися. Ми повинні були дати цей імпульс. Думаю, Флік відповідає всім вимогам цього нового імпульсу».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.