Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
322
1

Ерік тен ХАГ: «Попереду багато ігор. За два роки ми виграли два трофеї»

Головний тренер «Ман Юнайтед» розповів про матч 3-го туру Англійської Прем'єр-ліги з «Ліверпулем»

Ерік тен ХАГ: «Попереду багато ігор. За два роки ми виграли два трофеї»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг розповів про матч 3-го туру Англійської Прем'єр-ліги з «Ліверпулем» (0:3).

«Ми допустили помилки, а вони були дуже точними у завершенні. Вони зіграли дуже добре. Я не сперечаюсь з тим, що гра була рівною, окрім голів. Очевидно, що «Ліверпуль» заслужив перемогу. Ми повинні бути скромними, прийняти це і покращити свою гру.

Я не думаю, що ви маєте рацію, кажучи, що це ознака минулого сезону. Я бачив показники xG, які ми допустили, і ми не пропустили так багато голів. У мене немає відчуття, що ми перебуваємо в тій самій схемі, що й у минулому сезоні, тому що я цього не побачив.

Інколи гра була відкритою, і ми ризикували. Я бачив деякі хороші моменти, але не хочу говорити про це після поразки 0:3 від «Ліверпуля». Молодці «Ліверпуль», усі компліменти. Ми повинні бути скромними і покращувати нашу команду.

Я знаю, що попереду багато ігор, і знаю, де ми будемо наприкінці сезону. Багато ігор, багато турнірів, і ми будемо боротися за трофеї. Це не зміниться. За два роки ми виграли два трофеї. Наприкінці сезону ми подивимось, де ми будемо знаходитися».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Якщо не дасть результат до Різдва, звільнять. Ось і все. 2.5 роки більш ніж достатньо, щоби зрозуміти, чого вартий тренер. Зараз ані результата, ані змістовної гри, ані стабільного складу і взагалі ознак прогресу. Якщо порівнювати з Артетою, то там, попри невдачі, була видна команда і гра. Для мене все зрозуміло, але до зими тен Хага не звільнять, подивляться на результат 1 кола.