Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2024, 04:12
70
0

Олександр ПОЗДЄЄВ: «У нас не на всіх позиціях є оптимальні кадри»

Тренер «Колоса» прокоментував поразку від «Олександрії»

| Оновлено 01 вересня 2024, 04:12
70
0
Олександр ПОЗДЄЄВ: «У нас не на всіх позиціях є оптимальні кадри»
ФК Колос. Олександр Поздєєв

Головний тренер ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв після матчу 5 туру УПЛ проти «Олександрії» (1:2) поділився своїми враженнями.

«У нас відбувається омолодження команди, є кадрові проблеми, і сьогодні була задіяна молодь. З позитивного – те що Гусол забив, Шершень увесь матч відіграв, хоча спочатку хвилювався, але потім на своєму рівні зіграв. А так взагалі – ми знову пропускаємо легкі голи, з початку чемпіонату це відбувається. Це дуже сумно, і це позначається на нас всіх. Це футбол, тут потрібно працювати, як з мʼячем, так і без мʼяча.

Заміна голкіпера повʼязана із пошуком чогось оптимального. У нас такий склад, що не має незамінних позицій. Ми у пошуку оптимального складу.

Нам потрібно покращувати рух без мʼяча, без цього нічого іншого не буде. У нас не на всіх позиціях є оптимальні кадри і це трішки ускладнює ситуацію. Ми можемо показувати на теоріях та пропрацьовувати на тренуваннях, але якщо ти у грі у ключовому епізоді не розумієш важливість ситуації, своїй позиції і не допрацьовуєш на своїй позиції на максимальних зусиллях – все решта буде неважливим», – сказав Поздєєв.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.