Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2016
1

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 1 вересня о 18:00 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 вересня на «Олд Траффорд» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда абияк звела оцінки за минулий сезон до задовільної, хоча б на три з мінусом, за рахунок перемоги у фіналі кубка Англії. При цьому влітку тен Хаг, що мало не втратив пост, отримав новачків, і це явно його футболісти: нідерландці Де Лігт, Зіркзеє і Мазрауї, що, м'яко кажучи, не чужий для Аякса, де Ерік зробив собі ім'я. Але тільки почалися офіційні поєдинки, і знову почали накопичуватися претензії і до наставника, і до червоних дияволів загалом. Так, вони могли і виграти знову у Манчестер Сіті, тепер уже у Суперкубку, але у результаті містяни, що диктували гру, виграли серію пенальті. Вирвавши перемогу над Фулхемом через пізній гол, потім фаворит програв Брайтону. Причому герой перемоги над дачниками Зіркзеє комічно врятував чайок від голу, що переломив би гру на користь МЮ остаточно. А наприкінці Жоао Педро оформив 2:1 на користь Альбіону.

Ліверпуль

Клуб, з одного боку, закінчив справжню, велику та славну епоху - Клопп, як і анонсував ще за кілька місяців, пішов з посади, яку займав багато років і на якій зібрав практично всі можливі трофеї. І для Слота, його наступника, цього тижня - фактично повноцінне знайомство з футбольним Туманним Альбіоном. Але, з іншого боку, склад червоних змінився мало. Пішли ті, хто і так не грав (Адріан та Тіаго), або молодь, що не пробивалася в основну обойму (Кумас, Фабіо Карвальо, Боббі Кларк, Ван ден Берг). При цьому до ладу нікого і не купивши! Стабільний склад мерсисайдців розпочав із впевненої, 2:0, перемоги на полі новачка, Іпсвіча. І повторивши цей переможний результат і з Брентфордом.

Статистика особистих зустрічей

Після 7:0 на користь червоних у березні минулого року клуби тричі закінчували внічию в основний час. Хоча у кубку МЮ таки пройшли старого суперника.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у МЮ. Слот стартував упевнено, ризикнемо поставити, що він обіграє тен Хага на виїзді (коефіцієнт - 1,84).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Юнайтед
1 вересня 2024 -
18:00
Ліверпуль
Перемога Ліверпуля 1.84 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cooperchack
Лысый Ливерпуль победит 1:3.