Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2024, 21:56
1795
23

Вовки перемогли в Одесі. Полісся розгромило Чорноморець

Житомирська команда здобула впевнену перемогу

| Оновлено 31 серпня 2024, 21:56
1795
23
Вовки перемогли в Одесі. Полісся розгромило Чорноморець
ФК Полісся

«Полісся» вже на старті гри змогло взяти ініціативу під свій контроль, і вже на другій хвилині гри заробило пенальті, яке впевнено реалізував Назаренко. «Полісся» вийшло вперед, а через 5 хвилин гості подвоїли перевагу. Неточний пас Єрмакова перехопив Назаренко, який віддав на одинадцятиметрову позначку, де Пайшао переграв Рудька. «Чорноморець» відповів ударом Хобленка зі штрафного, але нападник одеситів влучив у стінку.

Через кілька хвилин той таки Хобленко мав пробивати з меж карного майданчика, однак його удар заблокував захисник. Через мить Гуцуляк бив по воротах - Рудько зіграв надійно. На 22 хвилині Таллес Коста отримав ідеальну нагоду для взяття воріт, але не скористався подарунком від захисту одеситів, і з меж воротарського не влучив у ворота.

Через 5 хвилин завдавав удару по воротам Крушинський, однак Рудько спокійно забрав м’яч в руки. Невдовзі пробивав Петряк - неточно. І одразу одесити могли відродити інтригу, але Габелок з кількох метрів пробив головою несильно.

На 36 хвилині після перегляду VAR арбітр призначив другий пенальті у ворота моряків. Цього разу бити пенальті взявся Таллес Коста, проте Рудько потягнув його удар з позначки, однак на добиванні першим виявився Гуцуляк, і вже 0:3 на табло. Крім цього отримав травму Лукас Тейлор, якого змінив Смоляков.

У заключні 10 хвилин першого тайму гра проходила під контролем житомирян, при чому «Полісся» мало щонайменше 3 нагоди збільшити перевагу. Однак якщо удари Смолякова та Пайшао вийшли неточними, то як Назаренко не зробив дубль, не влучивши з п’яти метрів, напевно він сам не зможе пояснити. І одразу під завісу першого тайму одеситам вдалося відіграти один м’яч: Петряк протягнув м’яч лівим флангом, відпасувавши на Бутка, який з дальної дистанції завдав точного удару у самісіньку дев’ять. 1:3. Команди пішли на перерву.

Другий тайм вже активно розпочав «Чорноморець», який одразу почав тиснути на ворота житомирян. Але перший момент створило «Полісся»: Крушинський пробивав з-за меж штрафного, але Рудько впорався з непростим пострілом хавбека. Через хвилину Рудьку знову довелося нейтралізовувати загрозу біля воріт, цього разу від Макуани.

А вже на 55 хвилині «Чорноморець» мав відіграватися, однак захисник «Полісся» вибив м’яч з лінії воріт після удару Хобленка. Плюсом для одеситів у цьому таймі стало те, що «Чорноморець» почав заробляти стандарти біля воріт суперника, але жоден не приніс користь команді.

На 64 хвилині завдавав удару Мустафаєв - неточно. Через 3 хвилини таким же чином завершився удар у виконанні Крушинського. На 74 хвилині одесити мали напівмомент біля чужих воріт, але ні Попову, ні Хобленку не вдалося зачепитися за м’яч, а удар у виконанні Янакова прийшовся у руки Волинцю. У наступні 10 хвилин гра пройшла спокійно, де обидві команди інколи обмінювалися атаками, але безрезультативно. А вже на 86 хвилині пробивав Янаков - вище воріт. В останні 10 хвилин гри команди чогось особливо небезпечного не створили, натомість перед самим фінальним свистком забитим голом відзначився Лєднєв, збільшивши перевагу «Полісся».

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур.

«Чорноморець» – «Полісся» – 1:4

Голи: Бутко (45+4) – Назаренко (3, пенальті), Пайшао (8), Гуцуляк (35), Леднєв (95)

На 35-й хвилині Таллес не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Кисіль (79) – Гуцуляк (4), Макуана (81), Пайшао (90)

«Чорноморець»: Рудько, Удод, Єрмаков (Кисіль, 46), Бутко, Кайо Гомес, Білошевський, Шпорн (Сігеєв, 46), Габелок (Пшеничнюк, 59), Попов (Жуан Нету, 75), Петряк (Янаков, 59), Хобленко

«Полісся»: Волинець, Михайліченко, Чоботенко, Далстелла, Тейлор (Смоляков, 40), Бабенко, Таллес (Мустафаєв, 63), Крушинський (Томандзото, 76), Гуцуляк (Макуана, 46), Назаренко (Леднєв, 63), Пайшао

Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)

Стадіон «Чорноморець» (Одеса)

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коли Баварія? Відомий розклад матчів Шахтаря в Лізі чемпіонів 2024/25
Футбол | 31 серпня 2024, 14:42 39
Коли Баварія? Відомий розклад матчів Шахтаря в Лізі чемпіонів 2024/25

На груповій стадії турніру «гірники» проведуть 8 поєдинків

Барселона – Вальядолід – 7:0. Хет-трик Рафіньї. Відео голів та огляд
Футбол | 31 серпня 2024, 20:41 0
Барселона – Вальядолід – 7:0. Хет-трик Рафіньї. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку 4-го туру іспанської Ла Ліги

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pe4kin
Бабича в отставку, гірше вже не буде, спробуйте краще Іващенко з його тренерским штабом, у минулому сезоні зберегли мертву команду в упл
ZANREGENT1993
Надо было с Романом Иосифовичем договариваться
Boodya
Гранд українського футболу, не менше 
pol-55
Якісь вовки?Мабуть це круто.
🔱Avtoigor🔱
Тут коментарі зайві
Remark
Чорноморець, Оболонь і Колос - головні претенденти за золото цьогоріч! 
serhiy
А всі так сміялися і обсирали молодого Ашура. А в чемпіонаті Полісся нормальну гру показує.
Vovan78
Ну чому, с..ка серед всіх тренерів які зараз доступні в ЧУ Чорноморець вибрав цього нездару? Ну невже нікого не вразив той факт, що всі команди де був Бабич тільки деградували. Та і перший його прихід в Одесу був не надто вдалим.
Chicot
Абсолютно конченая команда симулянтов,судья гей