Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 серпня 2024, 00:19
192
0

Чорноморець – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Вовки» їдуть до Одеси

| Оновлено 31 серпня 2024, 00:19
192
0
Чорноморець – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець

У п’ятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у суботу, 31 серпня, в Одесі зустрінуться «Чорноморець» та «Полісся». Господарі поля, які минулого туру не змогли переграти дебютанта УПЛ — «Лівий Берег», прийматимуть «Полісся», яке поки жодного матчу не програло.

Чорноморець

У перших чотирьох поєдинках, «моряки» не зовсім вдало виступили, адже в них лише 1 перемога та 3 поразки (одна з них «Лівому Берегу»), але враховуючи, що команда поспіхом підписувала новачків напередодні і по ходу сезону і ще не всі гравці встигли зігратися (до команди посеред сезону приєдналися Кайо Гомес, Жуан Нету, Іван Петряк і Кирило Сігеєв), то результат є доволі закономірним.

Проте у поєдинку з новачком УПЛ, «Чорноморець» завдав 12 ударів по воротах (до цього у трьох поєдинках команда зробила 14 ударів), але жоден не виявився результативним. Тепер «моряки» гратимуть вдома проти одного з лідерів чемпіонату, де цікаво буде побачити, чи зможе «Чорноморець» щось протиставити оновленому «Поліссю».

Полісся

А «Полісся» після провалу у Лізі конференцій дуже непогано стартувало в УПЛ, де у трьох стартових поєдинках команда розгромно перемогла «Оболонь» і, на секундочку, виграла у «Шахтаря». Але нічия з «Інгульцем» трохи зіпсувала приємну статистику «вовків», які у випадку перемоги над командою з Петрового могли б на деякий час очолити турнірну таблицю.

Тепер на житомирян очікує виїзд до Одеси, де їм вже у суботу грати з «Чорноморцем», який, хоч і на перший погляд виглядає слабкою командою, але навряд чи підопічні Олександра Бабича стануть хлопчиками для биття, тому «Поліссю» доведеться докласти зусиль, аби вивезти з Одеси 3 очки.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 10 матчів. 5 разів перемогу одержував «Чорноморець», 4 рази перемоги на рахунку «Полісся», та одного разу між командами була зафіксована нічия. Різниця м'ячів 21–14 на користь «Чорноморця». У минулому сезоні двічі перемогу здобули саме «моряки», незважаючи на те, що вони посіли 12 місце. У першому колі переміг «Чорноморець» з рахунком 1:0, завдяки голу Васильєва. А в другому колі «Чорноморець» здобув розгромну перемогу 4:1, де у одеситів голами відзначалися вже екс-гравці команди Кузик і Авагімян (зробив хет-трик), а у «Полісся» — Кушніренко.

Прогноз на протистояння

Даний поєдинок обіцяє бути цікавим, адже, «Чорноморець», який непогано посилився протягом сезону, прагнутиме здобути вдома позитивний результат, а житомиряни поки одні з небагатьох, хто ще не зазнав поразки у новому сезоні. Тому це протистояння обіцяє бути багатим і на боротьбу, і на гольові моменти. У цій грі найбільш вірогідним результатом буде нічия.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль, Удод, Бутко, Кайо Гомес, Шпорн, Васильєв, Петряк, Янаков, Попов, Хобленко

«Полісся»: Волинець, Смоляков, Чоботенко, Віалле, Тейлор, Бабенко, Лєднєв, Таллес Коста, Назаренко, Гуцуляк, Брістрич

Прогноз Sport.ua
Чорноморець
31 серпня 2024 -
18:00
Полісся
Обидві команди заб'ють (так) 2.13 Зробити ставку 31 серпня, субота
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мудрик із Челсі отримав суперників. Підсумки жеребкування Ліги конференцій
Футбол | 30 серпня 2024, 15:55 10
Мудрик із Челсі отримав суперників. Підсумки жеребкування Ліги конференцій

У Монако пройшло жеребкування третього єврокубкового турніру

Ребров пояснив, чому Довбику зараз дуже важко грати за Рому
Футбол | 30 серпня 2024, 21:39 0
Ребров пояснив, чому Довбику зараз дуже важко грати за Рому

Наставник збірної України вірить, що і Артем, і римляни додаватимуть по ходу сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.