Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 серпня 2024, 11:49
267
0

Жирона – Осасуна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 29 серпня о 20:00

| Оновлено 29 серпня 2024, 11:49
267
0
Жирона – Осасуна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

29 серпня на стадіоні Монтіліві пройде матч 3-го туру Ла Ліги, в якому Жирона зустрінеться з Осасуною. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Жирона

Команда Жирона стала справжньою сенсацією минулого сезону. Втриматися лідером не вдалося. Клуб, який проводив лише четвертий рік на рівні Ла Ліги, фінішував третім, навіть вище за Атлетико. Це був неймовірний та вкрай несподіваний прорив, що гарантувало Жироні право дебютувати у Лізі чемпіонів. Щоправда, клуб з УЄФА мав спочатку тертя через зв'язки іспанців з Манчестер Сіті.

Як часто буває, після такого спалаху колектив розкуповують – пішли з команди Довбик, Савіо, Ян Коуту, Алейш Гарсія. Але й новачків чимало, і головне – Мічел Санчес зберіг тренерську посаду. Новий сезон Жирона розпочала з виїзною нічиєї на полі Бетіса (1:1), а потім у гостях програла без шансів мадридському Атлетіко (0:3).

Осасуна

Клуб Осасуна попередні роки грав під керівництвом Ягоби Аррасате. Той прийняв памплонців у Сегунді і на піку дійшов до фіналу Кубка Іспанії й підняв команду на 7-ме місце в Ла Лізі. Рік тому Осасуна зіграла в Лізі конференцій, особливо не проявивши себе. У чемпіонаті червоні відкотилися в середину таблиці, тож не дивно, що головний тренер і клуб вирішили, що співпраця себе вичерпала.

Новим наставником став Вісенте Морено. Його офіційним дебютом на новому місці став домашній матч із Леганесом. Осасуна у грі з новачком уникла поразки вдома лише завдяки автоголу на 79-й хвилині (1:1). А далі у Осасуни була гра з Мальоркою, новими підопічні Аррасате. Все вирішив єдиний гол Рубена Гарсії, забитий на початку другого тайму (1:0).

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Жирона була явно сильнішою і виграла обидва матчі (4:2, 2:0).

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вірить, що підопічні Мічела Санчеса нарешті виграють. Але зазначимо, що обидва клуби на старті сезону мало забивають. Ставимо на тотал менше 3.0 голів (коефіцієнт – 1.60).

Прогноз Sport.ua
Жирона
29 серпня 2024 -
20:00
Осасуна
Тотал менше 3.0 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.