Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 серпня 2024, 16:41
510
0

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Динамівці занадто багато розтринькали в Любліні»

Колишній захисник столичного клубу – про виступ киян в ЛЧ

| Оновлено 28 серпня 2024, 16:41
510
0
Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Динамівці занадто багато розтринькали в Любліні»
УАФ. Володимир Єзерський

Колишній гравець збірної України та «Динамо» Володимир Єзерський ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями про повторний поєдинок раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів з футболу, в якому київська команда зіграла внічию в Австрії з «Зальцбургом» (1:1) і зійшла з дистанції найпрестижнішого континентального турніру:

«На жаль, доводиться констатувати, що динамівці надто багато втратили в першому матчі в Любліні, коли поступилися – 0:2, не реалізувавши з півдюжини гольових моментів. Якби хоча б одного разу відзначилися взяттям воріт, то в Зальцбургу все могло скластися інакше. Бо вчора навіть пропущений в дебюті гол не вибив гостей з колії, вони продовжували нагнітати, заслужено вирівняли становище й були значно ближчі до звитяги, ніж господарі до такої бажаної нічиєї.

Прикро, бо омолоджений «Зальцбург» не справляв враження непереможної команди, але, повторюю, є вина у ранньому вильоті й самих динамівців, які були надто щедрими до австрійського клубу в Любліні.

Все ж, вважаю, що підопічні Олександра Шовковського заслуговують добрих слів за виступ на початкових етапах Ліги чемпіонів. Кияни додали в більшості компонентів гри, вони заточені на наступальний футбол. Як на мене, динамівці мають всі шанси голосно заявити про себе в Лізі Європи. Звичайно, за умови, що обійдеться без кадрових втрат».

Раніше ми повідомляли, що колишній тренер збірної України Мирон Маркевич оцінив гру киян у Лізі чемпіонів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.