Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 серпня 2024, 13:45
1922
0

Експерт назвав найкращого гравця Динамо в матчі з РБ Зальцбург

Олег Федорчук – про гру Тараса Михавка

| Оновлено 28 серпня 2024, 13:45
1922
0
Експерт назвав найкращого гравця Динамо в матчі з РБ Зальцбург
ФК Динамо Київ. Тарас Михавко

Відомий футбольний експерт і тренер Олег Федорчук дав оцінку діям футболістів «Динамо» в матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів із «РБ Зальцбург» (1:1), виділивши захисника Тараса Михавка.

«З тих поєдинків у його виконанні, що мені доводилося бачити – цей найкращий. На такому рівні, в такому віці… Це фантастична нагода для такого гравця. Я ще після травми Максима Дячука говорив: «А чому не повторити кейс Забарного?». І зараз він іде шляхом Іллі, але я вважаю Михавка перспективнішим. Тарас чудово відчуває гру, виконує стільки конструктивних дій… Я ще такого гравця у нас не пам’ятаю.

У Михавка відсутня метушня і ще дуже показовий момент – він не боїться помилятися. Це дуже важлива чеснота для гравця, тим більше, молодого. Пятов та Трубін, якщо помилялися, то робили це з впевненим виразом обличчя. І цього не можна навчитися. Тому Михавко вже може розглядатися як заміна Матвієнку в національній збірній Україні. А по цій грі я скажу, що Тарас наразі навіть кращий за досвідченішого захисника Шахтаря», – розповів Федорчук, який оцінив гру Михавка оцінкою 7,5 – найвищою серед динамівців.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.